Circomax x 50dz

Categorie

Vaccinuri

Producator
Specie

Suine

Substanta activa

9 PR cadre de citire deschise 2 (ORF2) de circovirus porcin tip 2a, Circovirus porcin recombinat chimeric inactivat tip 1 care contine proteina 1, 5-5, 9 PR ORF2 de circovirus porcin tip 2b , 5-4

Descriere

Substante active: Circovirus porcin recombinat chimeric inactivat tip 1 care contine proteina 1,5-5,9 PR ORF2 de circovirus porcin tip 2b , Circovirus porcin recombinat chimeric inactivat tip 1 care contine proteina 1,5-4,9 PR cadre de citire deschise 2 (ORF2) de circovirus porcin tip 2a

Specii tinta: Suine

Indicatii:

Imunizarea activa a porcilor impotriva circovirusului porcin de tip 2 pentru a reduce incarcatura virala din sange si din tesuturile limfoide, eliminarea de virus in materiile fecale si leziunile din tesuturile limfoide asociate cu infectia cu PCV2. S-a demostrat protectie impotriva circovirusului porcin de tip 2a, 2b si 2d.
Debutul imunitatii (ambele scheme de vaccinare): la 3 saptamani dupa (ultima) vaccinare
Durata imunitatii (ambele scheme de vaccinare): 23 de saptamani dupa (ultima) vaccinare

Forma de prezentare:

Cutie din carton cu 1 flacon de 250 ml

Cale administrare: Intramuscular

Timp asteptare:

Zero zile

Doza recomandata:

Vaccinati porcii pe cale intramusculara, in gat, in spatele urechii.

Schema de vaccinare cu doza unica: o doza unica de 2ml la porci incepand cu varsta de 3 saptamani.
Schema de vaccinare cu doza divizata: doua injectii de cate 1 ml la proci de la varsta de 3 zile cu un interval de aproximativ 3 saptamani.
 
Alegerea regimului de dozare, inclusiv varsta vaccinarii, ar trebui sa tina seama de circumstantele fermei. In situatiile in care nivelul anticorpilor derivati materni impotriva PCV2 este de asteptat sa fie moderat ridicat sau foarte ridicat, se recomanda utilizarea programului de vaccinare cu doza divizata sau intarzierea varstei de vaccinare.
Agitati vine inainte de administrare si intermitent in timpul procesului de vaccinare. Se recomanda utilizarea unei seringi multi-doza. Utilizati dispozitivele de vaccinare conform instructiunilor producatorului. Vaccinul trebuie administrat in conditii aseptice. In timpul depozitarii, un usor depozit negru poate aparea, iar emulsia se poate separa in doua faze distincte. Dupa agitare, depozitul negru dispare si emulsia devine iar omogena.

Specificatii:

Vaccinati doar animalele sanatoase

Reactii adverse:

Foarte frecvente: temperatura crescuta (< 2,1 grade Celsius, rezolvandu-se in 24h).
Frecvente: umflarea locului de injectare (< 2 cm in diametru, timp de pana la 10 zile).
Mai putin frecvente: eritem (in primele 24h); reactii de hipersensibilitate: inclusiv varsaturi, lipsa de coordonare, letargie si respiratie dificila (majoritatea animalelor se recupereaza in 24h).

Precautii:

Nu sunt disponibile informatii legate de siguranta utilizarii acestui vaccin la vierii de reproductie. Nu se va utiliza la vierii de reproductie.

Depozitare: A nu se congela, A se pastra si transporta in conditii de refrigerare (2°C – 8°C), A se proteja de lumina directa

Read moreShow less
Detalii ale produsului
VC255

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Suine
Substanta activa
9 PR cadre de citire deschise 2 (ORF2) de circovirus porcin tip 2a, Circovirus porcin recombinat chimeric inactivat tip 1 care contine proteina 1, 5-5, 9 PR ORF2 de circovirus porcin tip 2b , 5-4
Cale administrare
Intramuscular

Meniu