Buster Dental Stick rice based NM herbal 110g

Categorie

Suplimente pentru Igiena orala

Producator
Specie

Caini

Substanta activa

Extract de plante, Faina de orez, Minerale, Acizi organici, Uleiuri

Descriere

Substante active: Extract de plante, Faina de orez, Minerale, Acizi organici, Uleiuri

Specii tinta: Caini

Indicatii:

Extractul de plante medicinale asigură stimularea sistemului imun, efect antiinflamator și prevenirea respirației urât mirositoare. Semințe de anason: imunostimulant, previne halena; Flori de soc: imunostimulant, antiinflamator; Menta piperica: astringent, răcorire, antiseptic, previne halena, antialgic; Lămâiță: imunostimulant, previne halena; Frunze de urzică: imunostimulant, efect de detoxifiere; Scorțișoară: imunostimulant, reduce halena; Semințe de ciulin: imunostimulant, detoxifiant. 

Câini bătrâni, seniori, geriatrici, câini bolnavi. În terapie, alternat cu White Dental Beta Glucan. Adjuvant în terapia antiinflamatoare a afecțiunilor bucale moderate. 

Cale administrare: Oral

Specificatii:

Batonașe masticabile pe bază de făină de orez împreună cu o combinație originală de extracte de plante, acizi organici, uleiuri și minerale. Este un supliment nutritiv care asigură ameliorarea și menținerea igienei oro-dentare. Conține (1-3;1-6) beta glucan. Beta glucanii sunt molecule de carbohidrați.

Curăță 
În urma masticației forma, mărimea și structura batonașului contribuie la îndepărtarea mecanică a impurităților generând o dentiție mai curată.

Controlul tartrului și a plăcii bacteriene 
Proprietățile fizice și compoziția batonașelor masticabile previn formarea de placă bacteriană, reduc placa existentă și reduc circumstanțele favorabile pentru dezvoltarea tartrului dentar. Efectul antibacterian al extractelor pe bază de plante va suprima dezvoltarea florei formatoare de placă dentară.

Igiena orală 
Reduce circumstanțele apariției infecțiilor bucale, contribuind la menținerea igienei orale. Afecțiunile apărute la nivelul cavității bucale sunt printre cele mai des diagnosticate morbidități. Majoritatea problemelor apar prin formarea plăcii bacteriene și a tartrului dentar. Multiplicarea bacteriilor din placa dentară poate cauza gingivită și infecție la nivelul rădăcinii ducând ulterior la pierderea dintelui. Totodată, aceste bacterii pot pătrunde în circulația sistemică prin vasele gingivale, declanșând îmbolnăviri severe la nivelul cordului, ficatului și rinichilor. Respirația urât mirositoare poate fi un semn al acestor afecțiuni. Extractele de plante, acizii organici, uleiurile și mineralele previn multiplicarea bacteriană și contribuie la stimularea răspunsului imun local. Prin acest efect se reduc semnificativ șansele apariției afecțiunilor bucale și a comorbidităților secundare.

Stimularea sistemului imun 
Beta-glucanul, sursele naturale de vitamine și extractele de plante asigură stimularea naturală a răspunsului imun și împreună cu efectul antioxidant contribuie la potențarea statusului imun general al organismului. 

Adjuvant în menținerea sănătății prin efect terapeutic complementar 
Pe lângă asigurarea igienei orale, această combinație originală de extracte de plante, acizi organici, uleiuri și minerale are și un impact general asupra sănătății organismului contribuind la terapia complementară a diferitelor afecțiuni.  

Hipoalergenic | Fără gluten | Fără coloranți sintetici 
Doar pe bază de extracte de plante. Principalele ingrediente sunt făina de orez și fibre de mazăre. Nu conține ingrediente de origine animală. Nu conține gluten sau GMO. 

Aromatizat 
Conceput special pentru câini. 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
C37

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Caini
Substanta activa
Extract de plante, Faina de orez, Minerale, Acizi organici, Uleiuri

Meniu