Tonisity PxW 1kg

Categorie

Suplimente Nutritionale

Producator
Specie

Suine

Substanta activa

Clorura de sodiu, Clorura de potasiu, Dextroza, Fosfat monosodic, Aminoacizi, Proteine din zer

Descriere

Substante active: Clorura de sodiu, Dextroza, Fosfat monosodic, Proteine din zer, Clorura de potasiu, Aminoacizi

Specii tinta: Suine

Indicatii:

Tonisity Px este indicat pentru hranirea enterocitelor, mentinerea integritatii mucoasei intestinale, sustinerea functiei imune si optimizarea starii de hidratare a intestinului.

Forma de prezentare:

Sac de 1 kg

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Raportul general de administrare a solutiei:

Amestecati 310 g (2 cani rase Tonisity Px pudra) uscata cu 10 l de apa proaspata pentru a obtine solutia Px de lichid isotonic. Pentru a obtine cel mai bun amestec , adugati pudra in apa . Amestecati usor pana la dizolvarea completa a pudrei Px. Solutia poate fi amestecata manual sau cu un mixer la viteza redusa, pentru a evita formarea spumei.

Px lichid - amestecat la un raport general de solutie poate fi folosit in diferite etape ale fluxului tehnologic:

Purcei sugari: incepand cu 24-48 h dupa fatare si pana la varsta de 8 zile, administrati zilnic cate 500 ml de solutie Px lichida pentru fiecare cuib de purcei intr-un hranitor sau bol de plastic curat. Asigurati-va ca purceii au primit suficient colostru si au acces la apa proaspata. Preparati solutiea Px lichida proaspata si curatati zilnic hranitorii sau bolurile de plastic.

Utilizarea tranzitorie de la alaptare la intarcare: cu aproximativ 3 zile inaintea intarcarii administrati zilnic cate 500 ml de solutie Px lichida fiecarui cuib de purcei (13-14 purcei) intr-un hranitor sau bol de plastic. In ziua intarcarii, amestecati 1,5 l solutie Px lichida cu 1 kg furaj macinat sau granulat, pentru a obtine un terci.

Dupa transport: in cazul transportului purceilor intarcati sau a tineretului (de 25 kg) pe distante lungi, dupa descarcare este recomandat administrarea 1litru solutie Px pentru 10 porci.

Pentru porcii destinati abatorizarii administrati 1 litru solutie Px pentru 100 kg greutate corporala, inaintea transportului.

Ajutor palatabil: Solutia Px poate fi utilizata pentru administrarea unor produse antibiotic cu gust neplacut pentru purcei.

Depozitare: A se pastra in locuri ferite de umezeala si caldura, A se pastra in ambalajul original

Read moreShow less
Detalii ale produsului
AF57

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Suine
Substanta activa
Clorura de sodiu, Clorura de potasiu, Dextroza, Fosfat monosodic, Aminoacizi, Proteine din zer
Cale administrare
Oral

Meniu