Tonisity Px 5kg

Categorie

Suplimente Nutritionale

Producator
Specie

Suine

Substanta activa

Clorura de sodiu, Clorura de potasiu, Dextroza, Fosfat monosodic

Descriere

Substante active: Clorura de potasiu, Clorura de sodiu, Dextroza, Fosfat monosodic

Specii tinta: Suine

Indicatii:

Pudra uscată Tonisity Px se amestecă cu apă și formează un gustos furaj complementar care asigură nutrienți și proteine esențiale. Soluția Px de lichid isotonic poate fi administrată orcarei categorii de porci (purcei sugari, tinetret înțarcare, porc gras, scroafe lactante).

Contra indicatii:

Nu se cunosc

Forma de prezentare:

Sac X 5 kg 

Cale administrare: Oral

Timp asteptare:

Nu este cazul

Doza recomandata:

Raportul general de administrare a soluției:

Amestecați 310 g (2 cani rase Tonisity Px pudră) uscată cu 10 l de apă proaspătă pentru a obține soluția Px de lichid isotonic. Pentru a obține cel mai bun amestec , adugați pudra în apă . Amestecați ușor pană la dizolvarea completă a pudrei Px. Soluția poate fi amestecată manual sau cu un mixer la viteză redusă, pentru a evita formarea spumei.

Px lichid – amestecat la un raport general de soluție poate fi folosit în diferite etape ale fluxului tehnologic:

Purcei sugari: începand cu 24-48 h dupa fătare și pană la varsta de 8 zile, administrați zilnic cate 500 ml de soluție Px lichidă pentru fiecare cuib de purcei într-un hrănitor sau bol de plastic curat. Asigurați-va că purceii au primit suficient colostru și au acces la apă proaspătă. Preparați soluțiea Px lichidă proaspătă și curățați zilnic hranitorii sau bolurile de plastic.

Utilizarea tranzitorie de la alăptare la înțărcare: cu aproximativ 3 zile înaintea înțărcării administrați zilnic cate 500 ml de soluție Px lichidă fiecărui cuib de purcei (13-14 purcei) într-un hrănitor sau bol de plastic. În ziua întărcarii, amestecați 1,5 l soluție Px lichidă cu 1 kg furaj macinat sau granulat, pentru a obține un terci.

După transport: în cazul transportului purceilor înțărcați sau a tineretului (de 25 kg) pe distanțe lungi, după descărcare este recomandat administrarea 1litru soluție Px pentru 10 porci.

Pentru porcii destinați abatorizarii administrați 1 litru soluție Px pentru 100 kg greutate corporală, înaintea transportului.

Ajutor palatabil: Soluția Px poate fi utilizată pentru administrarea unor produse antibiotic cu gust neplacut pentru purcei.

Reactii:

Nu se cunosc

Depozitare: A se pastra in ambalajul original
A se pastra in locuri ferite de umezeala si caldura

Read moreShow less
Detalii ale produsului
AF39

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Suine
Substanta activa
Clorura de sodiu, Clorura de potasiu, Dextroza, Fosfat monosodic

Meniu