Atopivet Oral Suspension 120 ml

Categorie

Suplimente Dermatologice

Specie

Caini

Substanta activa

Omega 3, Vitamina E, Acid hialuronic

Descriere

Substante active: Acid hialuronic, Omega 3, Vitamina E

Specii tinta: Caini

Indicatii:

Nucleoforce® este un complex de nucleotide formulate special pentru câini. Nucleotidele sunt nutrienți semi-esențiali, care sunt caracterizați ca fiind unitatea structurală a acizilor nucleici ai celulei. Componentele dietei sunt în general sărace în nucleotide. În acest caz, sinteza endogenă este posibilă, deși necesită o cantitate mare de energie. În situațiile în care există o cerere mare de regenerare și multiplicări celulare, nucleotidele trebuie adăugate exogen. De-a lungul anilor s-au investigat diverse aplicații orale ale nucleotidelor, având în vedere capacitatea lor de a modula răspunsul imun. Una dintre aceste aplicații este în dermatologie, deoarece s-a demonstrat că o combinație de nucleotide poate favoriza funcționarea corectă a barierei cutanate.
 

Acidul hialuronic Dermial® crește semnificativ proliferarea și migrare fibroblastelor dermice. Fibroblastele sunt implicate în capacitatea regenerativă a pielii. Dermial® induce o creștere a capacității de hidratare a pielii datorită producției crescute de acid hialuronic și a capacității sale de a crește producția de elastină. Dermatita atopică poate afecta cantitatea totală de lipide din stratul exterior al pielii sau poate altera concentrația lor relativă, determinând deshidratarea pielii și permițând intrarea mai multor alergeni.
 

Acidul Eicosapentaenoic (EPA) ajută la scăderea nivelului de prurit și al inflamației pielii. Ceramidele, în cazul unui animal sănătos, sunt secretate de keratinocitele epidermice în spațiul intercelular pentru a asigura coeziunea celulară și eficacitatea barierei pielii.
 

Concentrațiile plasmatice ale vitaminei E la câinii cu dermatită atopică sunt semnificativ mai mici decât concentrațiile la câinii sănătoși. Suplimentarea orală cu vitamina E poate înlocui deficiențele acestei vitamine.

Forma de prezentare:

Flacon x 120 ml

Cale administrare: Oral

Precautii:

Agitați bine înainte de utilizare.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
C40

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini
Substanta activa
Omega 3, Vitamina E, Acid hialuronic

Meniu