Atopivet 60cps

Categorie

Suplimente Dermatologice

Producator
Specie

Caini

Substanta activa

Omega 3, Omega 6, Vitamina E, Nucleotide, Tocoferoli naturali, Oxid de zinc, Acid hialuronic

Descriere

Substante active: Nucleotide, Acid hialuronic, Oxid de zinc, Omega 3, Omega 6, Tocoferoli naturali, Vitamina E

Specii tinta: Caini

Indicatii:

Atopivet este o hrana complementara destinata cainilor, ce contribuie la mentinerea integritatii barierei cutanate, in special in timpul sau dupa afectiunile ce afecteaza integritatea cutanata, precum dermatita atopică canina.

Forma de prezentare:

Cutie cu 60 capsule gelatinoase moi

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Se recomanda a se administra pe o perioada de minim 4 saptamani.

Greutatea cainelui (kg) Doza recomandata
< 10 kg 1 capsula / zi
10 - 20 kg 2 capsule / zi
20 - 30 kg 3 capsule / zi
> 30 kg 4 capsule / zi

 

Specificatii:

Nucleoforce® este un profil al diferitelor grupuri de nucleotide formulat special pentru caini. Nucleotidele sunt substante nutritive semi-esentiale, care sunt caracterizate ca fiind unitatea structurala a acizilor nucleici ai celulei. Ingredientele din hrana sunt in general sarace in nucleotide. Pe de alta parte, sinteza endogena este posibila, desi necesita multa energie. Ca atare, in situatiile care au o cerere mare de reparare si multiplicare celulara, nucleotidele trebuie adaugate exogen. De multi ani, au fost investigate diverse aplicatii orale ale nucleotidelor, avand in vedere capacitatea acestora de a modula raspunsul imun. Una dintre acestea este in dermatologie, deoarece s-a demonstrat ca o combinatie de nucleotide poate favoriza vindecarea ranilor, precum si proliferarea fibroblastelor.

Acidul hialuronic Dermial® creste semnificativ proliferarea si migrarea fibroblastelor dermice. Fibroblastele sunt implicate in capacitatea de regenerare a pielii. Dermial® induce o crestere a capacitatii de hidratare a pielii datorita productiei crescute de acid hialuronic si a capacitatii acestuia de a creste productia de elastina. Dermatita atopica poate afecta cantitatea totala de lipide din stratul exterior al pielii sau poate modifica concentratia lor relativa, crescand deshidratarea pielii si permitand patrunderea mai multor alergeni cutanati.

Acidul eicosapentaenoic (EPA - PureMax™ este o marca inregistrata) ajuta la scaderea nivelului de mancarime si inflamatie a pielii. In pielea normala, ceramidele sunt secretate de keratinocitele epidermice in spatiul intercelular pentru a asigura coeziunea celulara si eficacitatea barierei cutanate.

Acidul gamma-linolenic (GLA) promoveaza refacerea barierei cutanate si scade deshidratarea pielii.

Zincul joaca un rol critic in reglarea multor aspecte ale metabolismului celular, dintre care multe sunt legate de mentinerea sanatatii pielii si a blanii.

Concentratiile plasmatice de vitamina E la cainii cu dermatita atopica sunt semnificativ mai mici decat concentratiile la cainii sanatosi. Suplimentarea orala al acestei vitamine contribuie la imbunatatirea tabloului clinic la cainii cu dermatita atopica.

Precautii:

Spre deosebire de alte tratamente, acest produs poate fi administrat pe perioade prelungite de timp fara a afecta organismul. Se recomanda consultarea unui medic veterinar inaintea folosirii produsului sau inaintea extinderii perioadei de utilizare.

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
C27

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini
Substanta activa
Omega 3, Omega 6, Vitamina E, Nucleotide, Tocoferoli naturali, Oxid de zinc, Acid hialuronic
Cale administrare
Oral

Meniu