Pigfen

Premix pentru furaj medicamentat

Categorie: Antibiotice/Antiparazitare pentru furaje ( premix )

Producator: Huvepharma

Specie: Suine

Substanta Activa:

fenbendazol

Locatii partenere:

# Store Address Distance
Descriere

PIGFEN

*premix pentru furaj medicamentat pentru porci

COMPOZIȚIE: fenbendazole 40 mg/g

SPECII ȚINTĂ: suine

INDICAȚII: tratamentul porcilor infestați cu Ascaris suum (în stadiul de adult, intestinal și de migrare a larvelor) sensibili la fenbendazol.

POSOLOGIE: pentru administarea orală. Utilizare în furaje. Poate fi administrat la porci ca doză unică de 5 mg fenbendazol/ kg greutate corporală (în stadiile de migrare larvelor, larve intestinale și adult) sau prin administrarea unei doze de 0,72 mg/kg greutate corporala pe durata a 7 zile (în stadiile de larve intestinale și adult) sau a unei doze de 0,36 mg /kg pe durata de 14 zile (în stadiile de larve intestinale și adult).

  • Tratamentul cu doză unică: Se foloseste următoarea formula pentru calcularea necesarului de Pigfen ce trebuie adăugat per tona de furaj: kg pulbere per tonă = greutate corporală (kg)/ (rația zilnică de furaj (kg) x 8).
  • Tratamentul de 7 zile: Doza standard poate fi împărțită și administrată în furaj pe durata a 7 zile. Folosiți următoarea formula pentru a calcula cat produs trebuie adăugat per tonă de furaj: kg pulbere per tonă = greutate corporală (kg)/ (rația zilnică de furaje (kg) x 56).
  • Tratamentul de 14 zile Doza standard poate fi impărțită și administrate în furaj pe durata a 14 zile. Folosiți următoarea formula pentru a calcula cat produs trebuie adăugat per tona de furaj: kg pulbere per tonă = greutate corporală / (rația zilnică de furaj (kg) x 112).

Pentru a evita dozarea insuficientă , toate calculele de mai sus vizand încorporarea ar trebui să țină cont de cel mai greu porc al grupului. Dacă premixul este folosit pentru suplimentarea furajului granulat, temperatura de granulare nu ar trebui să depășească 85°C.

CONTRAINDICAȚII: produsul poate fi administrat în siguranță animalelor gestante Siguranta produsului nu a fost stabilită pe perioada lactației.

REACȚII ADVERSE: nu se cunosc

TIMP DE AȘTEPTARE: Porci (carne si organe): 4 zile

CONDIȚII DEPOZITARE: nu necesită condiții speciale de depozitare.

AMBALARE: sac X 20 kg

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Pigfen
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share