Pharmasin 250 mg/g

Premix pentru furaj medicamentat

Categorie: Antibiotice pentru furaje ( premix )

Producator: Huvepharma

Specie: Suine, Păsări

Substanta Activa:

tilozină fosfat

Descriere

PHARMASIN

*premix pentru furaj medicamentat

COMPOZIȚIE: tilozină sub formă de fosfat de tilozină 250 mg/g

SPECII ȚINTĂ: suine, pui de carne și puici

INDICAȚII:

  • Porci: - Tratamentul și prevenirea adenomatozei intestinale porcine (PIA) asociată cu Lawsonia intracellularis, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv - Pentru prevenirea și tratamentul dezinteriei porcine produse de Branhispyra hyodysenteryae , atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv.
  • Pui de carne și puici: - Tratamentul și prevenirea bolilor resiratorii produse de Mycoplasma gallisepticum și Mycoplasma hyosinoviae, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv. - Pentru tratamentul și prevenirea enteritei necrotice produse de Clostridium perfringens, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv.

POSOLOGIE:

  • Porci: - Pentru prevenirea și tratamentul adenomatozei intestinale porcine 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/kg greutate corporală, timp de 3 săptămani. - Pentru tratamentul și prevenirea dizenteriei porcine produse de Branhyspira hyodisenteryae 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/ kg greutate corporală, timp de 4-5 săptămani. Poate fi necesară continuarea tratamentului pană la terminarea perioadei de risc (pentru a evita recidivele) sau 32-40 mg Pharmasin 250 mg/g premix/kg greutate corporală, timp de 8 zile, urmată de 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/ kg greutate corporală pană la terminarea perioadei de risc.
  • Pui de carne și puici: - Pentru tratamentul și prevenirea infecțiilor respiratorii 508 mg Pharmasin 250 mg/g premix / kg greutate corporală, în primele 5 zile de viață. Se recomandă cu tărie repetarea tratamentului la pasări la varsta de 3-4 saptămani. - Pentru tratamentul și prevenirea enteritei necrotice 40-80 mg Pharmasin 250 mg/g premix / kg greutate corporală , timp de 7 zile.

CONTRAINDICAȚII: Antibioticele din grupa lincozamidelor și aminoglicozidelor au efect contrar activitatii tilozinei.

REACȚII ADVERSE: La porci au fost observate reacții adverse cum ar fi diaree, prurit, eritem, edem și prolaps rectal.

TIMP DE AȘTEPTARE:

  • Porci (carne si organe): 1 zi
  • Pui de carne și puici: 1 zi
  • Nu este permisă utilizarea la păsările ouatoare care produc ouă pentru consumul uman.

CONDIȚII DEPOZITARE: A se păstra în ambalajul original pentru a se proteja de lumină. A se pastra în loc uscat. A se păstra la temperatură mai mica de 30 °C. A nu se refrigera sau congela. A se feri de îngheț.

AMBALARE: pungi X 20 kg

Prospect

Cont

Meniu

Share