Vetmulin 162 mg/ml

Soluţie injectabilă

Categorie: Antibiotice injectabile

Producator: Huvepharma

Specie: Suine

Substanta Activa:

tiamulin hidrogen fumarat

Locatii partenere:

# Store Address Distance
Descriere

VETMULIN

*soluție injectabilă

COMPOZIȚIE: 1 ml conţine Tiamulin 162 mg/ml, excipienți Parahidroxibenzoat de butil 0,324 mg/ml și Propilgalat (E310) 0,163 mg/ml.

SPECII ȚINTĂ: suine.

INDICAȚII: pentru tratamentul și metafilaxia dizenteriei porcine produse de Brachyspira hyodysenteriae. Pentru tratamentul pneumoniei enzootice produse de Mycoplasma hyopneumoniae susceptibi;ă la tiamulin și a artritei micoplasmatice produse de Mycoplasma hyosynoviae susceptibilă la tiamulin.

POSOLOGIE: pentru utilizare intramuschulară. Pentru tratamentul cazurilor clinice de dizenterie porcina: 8,1 mg tiamulin baza per kg greutate corporală (echivalent a 1 ml per 20 kg greutate corporala) pentru administrare într-un singur tratament, urmat de administrarea tiamulinului în apă sau hrană. Pentru tratamentul pneumoniei enzootice sau a artritei micoplasmice: 12,1 mg tiamulin baza per kg greutate corporală (echivalent a 1,5 ml/20 kg greutate corporala) zilnic, timp de 3 zile consecutiv.

REACȚII ADVERSE: În cazuri rare, s-a raportat hipersensibilitate la tiamulin, manifestată prin dermatită acuta cu eriteme cutanate și prurit intens.

TIMP DE AȘTEPTARE: Carne şi organe: 21 de zile

CONDIȚII DEPOZITARE: A se păstra la temperaturi sub 25 ̊ C, protejat de lumină.

AMBALARE: Flacoane de sticlă 100 ml.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Vetmulin 162 mg/ml
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share