Draxxin 25 mg

Soluţie injectabilă

Categorie: Antibiotice injectabile

Producator: Zoetis

Specie: Suine

Substanta Activa:

Tulatromicină

Locatii partenere:

# Store Address Distance
Descriere

DRAXXIN 25 mg

* soluție injectabilă

COMPOZIȚIE: Tulatromicină 25 mg/ml

SPECII ȚINTĂ: Suine.

INDICAȚII: Tratamentul şi metafilaxia bolilor respiratorii la suine (BRS) determinate de Actinobacillus pleuropneumoniae, Pasteurella multocida, Mycoplasma hyopneumoniae Haemophilus parasuis şi Bordetella bronchiseptica sensibile la tulatromicină. Înainte de efectuarea tratamentului metafilactic trebuie stabilită prezenţa bolii în efectiv. Draxxin trebuie să fie utilizat doar dacă se aşteaptă ca porcii să prezinte semne de boală în următoarele 2-3 zile.

POSOLOGIE: O singură injecţie intramusculară cu 2,5 mg tulatromicină/kg greutate corporală (echivalent cu 1 ml/10 kg greutate corporală) în regiunea gâtului. Pentru tratamentul porcilor cu greutate mai mare de 40 kg greutate vie se va diviza doza astfel încât să nu se administreze mai mult de 4 ml într-un singur punct. Se recomandă ca tratamentul animalelor să se efectueze în fazele timpurii ale bolii şi să se evalueze răspunsul la tratament în termen de 48 de ore după injectarea produsului. Dacă semnele afecţiunilor respiratorii persistă sau se amplifică, sau apare o reşută, tratamentul trebuie schimbat, utilizând un alt antibiotic şi continuat până când semnele clinice dispar.

REACȚII ADVERSE: Reacţiile patomorfologice la locul injectării (incluzând modificări reversibile cum ar fi: congestia, edem, fibroză și hemoragie) sunt prezente pentru aproximativ 30 zile după injectare.

TIMP DE AȘTEPTARE: carne și organe 13 zile

CONDIȚII DEPOZITARE: Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare

AMBALARE: Ambalaj primar: Flacon de sticlă tip 1 cu dop de clorobutil îmbrăcat cu fluoropolimer şi sigiliu din aluminiu. Ambalaj secundar: Cutie de carton ce conţine un flacon.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Draxxin 25 mg
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share