Tilmovet 250 mg/ml

Concentrat pentru soluţie orală

Categorie: Antibiotice hidrosolubile

Producator: Huvepharma

Specie: Păsări, Bovine, Ovine, Caprine, Rumegătoare, Suine

Substanta Activa:

tilmicosin

Descriere

TILMOVET 250 mg/ml

COMPOZIȚIE: 250 mg tilmicozina/ml

SPECII ȚINTĂ: pentru porcine, pui de găină (broiler și puicuțe), curcani și bovine (viței).

INDICAȚII: Suine: Pentru tratamentul și prevenirea infectiilor respiratorii asociate cu Mycoplasma hyopneumoniae, Pasteurella multocida §i Actinobacillus pleuropneumoniae, cand boala a fost diagnosticată la nivel de efectiv. Pui de găină Pentru tratamentul și prevenirea infectiilor respiratorii asociate cu Mycoplasma gallisepticum și Mycoplasma synoviae , cand boala a fost diagnosticata la nivel de efectiv. Curcani Pentru tratamentul și prevenirea infectiilor respiratorii asociate cu Mycoplasma gallisepticum și Mycoplasma synoviae, cand boala a fost diagnosticata la nivel de efectiv. Viței Pentru tratamentul și prevenirea infectiilor respiratorii asociate cu Mannheimia haemolytica , P. multocida, Mycoplasma bovis și M. Dispar, cand boala a fost diagnosticata la nivel de efectiv.

POSOLOGIE:

  • Suine: Numai pentru utilizare orală. 15-20 mg tilmicozina pe kg greutate corporală timp de 5 zile, adica 6-8 ml de produs la 100 kg greutate corporala corespunzand la 80 ml de produs per 100 litri de apa de baut timp de 5 zile.
  • Pui de găină: 15-20 mg tilmicozina pe kg de greutate corporala timp de 3 zile, adica 6-8 ml de produs la 100 kg greutate corporala corespunzand la 30 ml de produs per 100 litri de apa de baut timp de 3 zile.
  • Curcani: 10-27 mg tilmicozina pe kg de greutate corporala timp de 3 zile, adică 4-11 ml de produs la 100 kg greutate corporală corespunzand la 30 ml de produs per 100 l apă de băut timp de 3 zile.
  • Viței: 12,5 mg tilmicozina pe kg de greutate corporala de doua ori pe zi timp de 3-5 zile, adica 1 ml de produs la 20 kg greutate corporala de două ori pe zi timp de 3-5 zile.
  • Un flacon de 960 ml este suficient pentru medicația a 1200 litri de apă de băut pentru suine sau a 3200 litri de apă de băut pentru broileri, curcani și puicuțe. Un flacon de 960 ml este suficient pentru medicația apei de băut sau înlocuitorului de lapte pentru 48 - 80 viței (40 kg greutate corporală).

REACȚII ADVERSE: Cand porcilor li se administrează în apa de băut doza de 300 - 400 mg/litru (de 1,5 - 2 ori mai mult decat doza recomandată), animalele prezintă de obicei o scădere a consumului de apă. Cu toate că acest aspect va determina un consum mai mic de tilmicozina, el ar putea conduce la deshidratarea animalelor. Înlocuiți cu apă nemedicamentată când este necesar.

TIMP DE AȘTEPTARE: carne și organe Porci: 14 zile Vitei: 42 zile Pui: 12 zile Curcani: 19 zile Ouă: nu este autorizat la păsările ouatoare care produc ouă pentru consum uman

CONDIȚII DEPOZITARE: A nu se păstra la temperatură mai mare de 30°C. A se feri de îngheț. A se proteja de lumină.

AMBALARE: Flacon alb de 960 ml din polietilena de înaltă densitate cu capac alb

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Tilmovet
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share