Toltarox

Suspensie orală

Categorie: Antiparazitare

Producator: KRKA

Specie: Bovine

Substanta Activa:

toltrazuril

Locatii partenere:

# Store Address Distance
Descriere

Toltarox 50 mg/ml 

*suspensie orală pentru bovine

COMPOZIȚIE: 1 ml de suspensie vâscoasă, de culoare albă, conţine 50 mg toltrazuril, benzoat de sodiu (E211) 2,1 mg şi propionat de sodiu (E281) 2,1 mg

SPECII ȚINTĂ: Bovine (viţei din fermele de lapte).

INDICAȚII: Prevenirea apariţiei semnelor clinice de coccidioză şi reducerea infestării cu coccidia a efectivelor de viţei de înlocuire a vacilor producătoare de lapte pentru consum uman, în fermele cu antecedente confirmate de coccidioză cauzată de Eimeria bovis sau Eimeria zuernii.

POSOLOGIE: Administrare orală. Fiecare animal trebuie tratat cu o doză unică orală de 15 mg toltrazuril per kg greutate corporală, ceea ce corespunde la 3 ml suspensie orală per 10 kg greutate corporală.

REACȚII ADVERSE: Nu se cunosc. Dacă observați orice reacție adversă, chiar și cele care nu sunt deja incluse în acest prospect sau credeți că medicamentul nu a avut efect vă rugăm să informați medicul veterinar.

TIMP DE AȘTEPTARE: Carne şi organe: 63 zile. Nu este autorizată utilizarea la animale care produc lapte pentru consum uman.

CONDIȚII DEPOZITARE: A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare. A nu se utiliza după data expirării marcată pe ambalaj după EXP. Data expirării se referă la ultima zi din acea lună. Perioada de valabilitate după prima deschidere a flaconului: 1 an.

AMBALARE: Toltarox este disponibil în flacoane de 250 ml şi 1000 ml. Flaconul de 250 ml este ambalat în cutie de carton. Este posibil ca nu toate dimensiunile de ambalaj să fie comercializate.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing

No Related Stores

Cont

Meniu

Share