Deltanil 10mg/ml

Soluţie pour on

Categorie: Antiparazitare

Producator: Virbac

Specie: Bovine, Ovine

Substanta Activa:

deltametrin

Locatii partenere:

# Store Address Distance
Descriere

DELTANIL

* 10 mg/ml SOLUȚIE POUR-ON PENTRU BOVINE ȘI OVINE

COMPOZIȚIE: Fiecare ml conține: Deltametrină 10 mg; excipienți: trigliceride cu lanț mediu

SPECII ȚINTĂ: Bovine, ovine.

INDICAȚII: 

- Bovine: tratamentul și controlul infestațiilor cu păduchi inclusiv speciile Bovicola bovis, Solenopotes capillatus, Linognathus vituli și Haematopinus eurystemus. Este indicat și ca adjuvant în tratamentul și controlul infestațiilor cu muște de grajd și tabanide inclusiv Haematobia irritans, Stomoxys calcitrans, Musca spp. și Hydrotaea irritans.

- Ovine: tratamentul și controlul infestațiilor cu: căpușe lxodes ricinus și păduchi Linognathus ovillus, Bovicola ovis, păduchi malofagi Melophagus ovinus, miaze cutanate Lucilla spp.

- Miei: tratamentul și controlul infestațiilor cu: căpușe lxodes ricinus și păduchi Bovicola ovis.

POSOLOGIE: Administrare: pour-on, de-a lungul liniei mediane a spatelui. Aplicarea se poate realiza cu ajutorul sistemului Pour-on Squeeze-Measure (cazul flaconului de 1l) sau cu ajutorul Farmpack-ului (cazul Flexibag-ului de 2,5 l).

Doza recomandată:

  • Bovine: 100 mg de deltametrină / animal, respectiv 10 ml produs / animal. - Ovine: 50 mg de deltametrină / animal, respectiv 5 ml produs / animal.
  • Miei (sub 10 kg greutate corporală sau mai mici de 1 lună): 25 mg de deltametrină / animal, respectiv 2,5 ml produs / animal.

Eficiența:

  • Păduchi la bovine: o singură aplicare va eradica în general toți păduchii. O eradicare completă a tuturor păduchilor poate dura de la 4 la 5 săptămâni în cursul cărora ouăle eclozează și păduchii sunt omorâți.
  • Muște la bovine: tratamentul și controlul infestațiilor pot dura între 4 și 8 săptămâni.
  • Căpușe la ovine: o aplicare între umeri va permite tratamentul și controlul infestațiilor cu căpușe la animalele de orice vârstă, pe o durată de până la 6 săptămâni de la tratament.
  • Păduchi la ovine: o aplicare între umerii ovinelor cu lâna lungă sau scurtă va reduce incidența unei infestații cu păduchi sau cu malofagi pe o perioadă cuprinsă între 4 și 6 săptămâni de la tratament.

* Pentru tratamentul și controlul infestațiilor cu căpușe, malofagi și păduchi la ovine, se recomandă îndepărtarea lânei și aplicarea produsului direct pe pielea animalului.

CONTRAINDICAȚII: Nu se utilizează la animalele bolnave sau în convalescență. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

TIMP DE AȘTEPTARE:

  • BOVINE: Lapte - 0 ZILE, Carne și organe - 17 zile
  • OVINE: Lapte - 0 ZILE, Carne și organe - 35 zile

CONDIȚII DEPOZITARE: A nu se pastra la temperatura mai mare de 25°C.

VALABILITATE: În ambalajul original – 3 ani. După prima deschidere: 1 an - pentru flacoane și 2 ani – pentru Flexipack.

AMBALARE: Flacoane 1l; Flexibag 2,5l

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Deltanil
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share