Poulvac IB QX

Liofilizat pentru prepararea unei suspensii

Categorie: Vaccinuri

Producator: Zoetis

Specie: Păsări

Substanta Activa:

virusul viu atenuat al Bronsitei Infectioase Aviare, tulpina L1148

Descriere

POULVAC IB QX

Vaccin împotriva Bronșitei Infecțioase Aviare

COMPOZIȚIE: Substanța activă: virus viu atenuat al Bronșitei Infecțioase Aviare, tulpina L1148 10³·⁰-10⁵·⁰ EID₅₀ pe doză. EID₅₀=50% doza infectantă pe ou embrionat.

SPECII ȚINTĂ: Puii de găina.

INDICAȚII: Pentru imunizarea activă a puilor de găina pentru reducerea semnelor clinice ale Bronșitei Infecțioase cauzate de tulpinile variant QX-like ale Bronșitei Infecțioase. Instalarea imunității: la 3 săptămâni de la vaccinare. Durata imunității: 63 de zile după vaccinare

POSOLOGIE: Mod de administrare: Broileri: o doză de vaccin începând cu vârsta de o zi administrat prin pulverizare. Viitoarele găini ouătoare sau de reproducție : o doză de vaccin începând cu vârsta de 7 zile, administrat prin pulverizare. Echipamentele de pulverizare trebuie să furnizeze particule mari ( picături între 80 si 160 μm). A se administra o doză de vaccin preparat pe pasăre. Vaccinați doar pasarile sanătoase. Toți puii dintr-un amplasament trebuie vaccinați în același timp.

CONTRAINDICAȚII: A nu se vaccina pasarile bolnave. Nu se utilizeaza la păsări în perioada de ouat și/sau în interval de 4 săptamâni înainte de începerea perioadei de ouat.

REACȚII ADVERSE: Nu au fost observate efecte secundare dupa vaccinare.

TIMP DE AȘTEPTARE: Zero zile.

CONDIȚII DEPOZITARE: A se depozita și transporta la temperaturi de refrigerare ( 2⁰-8⁰C). A se proteja de lumină. A nu se congela. Perioada de valabilitate după reconstituire: a se folosi în 2 ore. A nu se folosi dupa perioadă de expirare inscrisă pe eticheta. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.

AMBALARE: Flacon din sticla. Dop de cauciuc clorbutilic izolat cu capse de aluminiu sertizate. Dimensiunea ambalajului : 1x2000 dz., 1x5000dz.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Poulvac IB QX
Fisa Tehnica

Cont

Meniu

Share