Poulvac IB Primer

Liofilizat

Categorie: Vaccinuri

Producator: Zoetis

Specie: Păsări

Substanta Activa:

virus viu atenuat al bronsitei infectioase aviare, tulpina H120, virus viu atenuat al bronsitei infectioase aviare, tulpina Clona D247

Descriere

POULVAC IB PRIMER

Vaccin împotriva Bronșitei Infecțioase Aviare

COMPOZIȚIE: Substanțe active per doză: virus viu al Bronsitei Infectioase aviare, tulpina H120 - 10³·⁰-10⁵·⁴EID₅₀: virus viu al Bronșitei Infectioase aviare, tulpina Clona D274 -10³·⁰- 10⁵·⁴EID₅₀

SPECII ȚINTĂ: Pui de găina din prima zi de viață

INDICAȚII: Pentru imunizarea activă împotriva Bronșitei Infecțioase. Instalarea imunității: 27 de zile după vaccinare. Durata imunității: 16 săptămâni.

POSOLOGIE: Mod de administrare: Se administrează o doză de vaccin pe pasăre prin pulverizare, ocular sau în apa de băut. Broileri: vaccinare în prima zi de viață. Alte pasări: vaccinare în prima zi de viață sau în cursul săptămânii a 3-a sau a 4-a de viață pentru protecția imediată a tineretului aviar, urmată de vaccinarea cu vaccin inactivat.Tulpina vaccinală se poate răspândi la puii nevaccinați. Testele de siguranța si de revenire la virulența au demonstrat că tulpina vaccinală este sigură pentru puii de găină. Este recomandat să se vaccineze toate păsările din locație in acelasi timp.

CONTRAINDICAȚII: A nu se vaccina păsarile bolnave. A nu se administra la efectivele infectate care prezinta semne clinice de boala. A nu se amesteca cu nici un alt produs medicinal veterinar.

REACȚII ADVERSE: Pot fi obsevate simptome respiratorii tranzitorii, ușoare.

TIMP DE AȘTEPTARE: Zero zile.

CONDIȚII DEPOZITARE: A se depozita si transporta la temperaturi de refrigerare ( 2⁰-8⁰C). Ferit de lumină. A nu se congela. Perioada de valabilitate după reconstituire: a se folosi în 2 ore. A nu se folosi după perioada de expirare înscrisa pe etichetă. A nu se lasa la vederea și îndemana copiilor.

AMBALARE: Flacon: Tip I (Ph. Eur.) flacon din sticlă. Capac: Tip I (Ph. Eur.) dopuri din cauciuc butil sigilat cu sigiliu din aluminiu. Dimensiunea ambalajului: 1x2500 dz., 1x5000dz.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Poulvac IB Primer
Fisa Tehnica

Cont

Meniu

Share