Gallifen 200mg/L

Suspensie pentru administrare în apa de băut

Categorie: Antiparazitare

Producator: Huvepharma

Specie: Păsări

Substanta Activa:

fenbendazol

Descriere

GALLIFEN 200mg/L

*Suspensie pentru utilizarea în apa de băut la puii de găină

COMPOZIȚIE: Sustanța activă:  1 ml produs conține 200 mg fenbendazol.

SPECII ȚINTĂ: Puii de găină.

INDICAȚII: Tratamentul puilor de găină infectați cu Heterakis gallinarum (stadiile de adult) sau Ascaridia galli (stadiile de adult).

POSOLOGIE: Mod de administrare: pe cale orală, în apa de băut. Dozaj: Doza  este de 1,0 mg  fenbendazol per kg greutate corporala si pe zi (echivalentul a 0,005 ml suspensie Gallifen). Aceasta doză trebuie administrată 5 zile consecutive. Pentru a se asigura dozarea corespunzătoare, greutatea corporală a animalelor trebuie calculată cât mai exact, pentru a evita subdozarea produsului. Pentru fiecare zi de tratament apa medicamentată trebuie să fie proaspat preparată. Poate fi utilizat în perioada de ouat.

CONTRAINDICAȚII: Nu se utilizează în cazurile cunoscute de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

REACTII ADVERSE: Siguranța produsului în cazul unei supradoze (la o cantitate de 5 ori doza recomandată) nu a fost evaluată la puii de găină cu vârstă mai mica de 8 săptămâni. Nu s-au observat reactii adverse la găinile outoare și de reproducție la o cantitate de 3 ori doza recomandată. În lipsa studiilor  de compatibilitate, acest produs medicinal veterinar nu trebuie amestecat cu alte produse medicinale veterinare.

TIMP DE AȘTEPTARE: Păsări (broiler, tineret înlocuire, găini pentru reproducție): Carne și organe: 6 zile. Ouă: 0 zile.

CONDIȚII DEPOZITARE: A nu se lasa la vederea și îndemâna copiilor  Produsul așa cum este ambalat pentru vânzare și după prima deschidere: a nu se congela, a se feri de îngheț. Apa medicamentată: a nu se congela. A nu se administra dupa data expirării (ultima zi din acea lună). Perioada de valabilitate după diluare în apa de băut: 24 de ore. Perioada de valabilitate după deschiderea ambalajului primar: 3 luni.

AMBALARE: Flacon de 125 ml, 1 l, 2,5 l si 5 l.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Gallifen
Fisa Tehnica

Cont

Meniu

Share