Vetmulin 450 mg/g

Granule pentru administrarea in apa de baut

Categorie: Antibiotice hidrosolubile

Producator: Huvepharma

Specie: Păsări, Suine

Substanta Activa:

tiamulin hidrogen fumarat

Descriere

VETMULIN 450 mg/g

*granule pentru utilizare în apa de băut

COMPOZIȚIE: 1g de produs conține 450 mg tiamulin hidrogen fumarat (echivalent cu 364,2 mg tiamulin)

SPECII ȚINTĂ: pentru porcine, pui de găină și curcani

INDICAȚII: Suine: Pentru tratamentul dizenteriei porcine produsă de Brachyspira hyodysenteriae sensibila la tiamulin. Pentru tratamentul pneumoniei enzootice produsă de Mycoplasma hyopneumoniae sensibila la tiamulin. Pui de găina: Tratamentul și metafilaxia infectiilor respiratorii cronice (CRD) și aerosaculitelor produse de tulpini de Mycoplasma gallisepticum și Mycoplasma synoviae sensibile la tiamulin.

POSOLOGIE: Suine: pentru administrare orală în apa de băut. Dizenterie porcina produsă de Brachyspira hyodysenteriae: 8,8 mg tiamulin hidrogen fumarat per kg greutate corporală pe zi (echivalent cu 1,9 g produs per 100 kg greutate corporala pe zi) timp de 5 zile consecutive. Pneumonie enzootica produsa de Mycoplasma hyopneumoniae: 15-20 mg tiamulin hidrogen fumarat per kg greutate corporală pe zi (echivalent cu 3,3-4,4 g produs per 100 kg greutate corporală pe zi) timp de 5 zile consecutive. Pui de găina: pentru administrare orală în apa de băut. 25 mg tiamulin hidrogen fumarat per kg greutate corporaiă pe zi (echivalent cu 5,5 g produs per 100 kg greutate corporala pe zi) timp de 3 - 5 zile consecutive. Curcani: 40 mg tiamulin hidrogen fumarat per kg greutate corporală pe zi (echivalent cu 8,9 g produs per 100 kg greutate corporală pe zi) timp de 3 - 5 zile consecutive. Solubilitatea maxima a produsului este de 10 grame/litru.

REACȚII ADVERSE: Nu se administrează produse care contin ionofori cum ar fi monenzin, salinomicin sau narazin în timpul sau cu cel puțin 7 zile înainte sau după tratamentul cu acest produs. În cazuri rare s-a raportat hipersensibilitate la tiamulin în urma administrarii orale, manifestata prin salivatie crescuta, edeme ușoare, dermatită acută cu eriteme cutanate și prurit intens. Reacțiile adverse sunt adesea ușoare și trecătoare, dar în cazuri foarte rare pot fi severe și pot determina apatie sau moarte. Daca aceste efecte secundare tipice se produc, opriti imediat tratamentul și spălați tarcurile cu apa. În mod normal, animalele afectate îsi revin repede. Se poate administra tratament simptomatic cum ar fi terapia cu electroliti și o terapie antiinflamatoare.

TIMP DE AȘTEPTARE: carne și organe Porci: 5 zile; Pui: 3 zile; Curcani: 5 zile; Ouă: 0 zile

CONDIȚII DEPOZITARE: A nu se refrigera sau congela. A se păstra în ambalajul original.

AMBALARE: Pungă cu fund plat, prevazută cu fermoar, de 1 kg.

Prospect
Materiale tehnice si de marketing
Vetmulin 450 mg/g
Fisa Tehnica

No Related Stores

Cont

Meniu

Share