Polisept Vet alginate patch x 1

Categorie

Medicamente

Specie

Caini, Pisici, Cabaline

Descriere

Specii tinta: Cabaline, Pisici, Caini

Indicatii:

Pansament cu alginat este un pansament steril, direct, care conține fibre de alginat de calciu.

Contra indicatii:

În perioada inițială de tratament cu pansament cu alginat, dimensiunea plăgii poate crește ușor ca urmare a curățării marginii plăgii în stadiul incipient de vindecare.

Nu se recomandă utilizarea pansamentului cu alginat simultan cu tratamentul topic cu antibiotice sau antiseptice, deoarece un astfel de tratament va fi ineficient (pansamentul cu alginat reduce eficacitatea acestor remedii). Pe rănile infectate, POLISEPT® VET AL trebuie aplicat și schimbat o dată pe zi (sau în funcție de gravitatea infecției).

Forma de prezentare:

1 x plasture

Specificatii:

Alginatul de calciu are proprietăți ridicate de absorbție. Când sunt în contact cu secrețiile plăgii, fibrele de alginat de calciu se transformă într-un gel delicat care umple patul plăgii. Gelul rezultat creează mediul ideal, cu niveluri optime de umiditate care îmbunătățesc granularea și procesele de epitelizare, precum și asigurarea izolației termice, izolarea mecanică care protejează plaga de infecția din exterior, fără a interfera cu schimbul de gaze.

Este un pansament absorbant și  poate fi utilizat atât pentru răni superficiale, cât și pentru cele profunde, penetrante.

Nivelul exsudatului în plagă: abundent sau mediu.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
PD31

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini, Pisici, Cabaline

Meniu