Neporex 5kg

Categorie

Insecticide

Producator
Substanta activa

Ciromazina

Descriere

Substante active: Ciromazina

Indicatii:

Neporex este un produs larvicid, care poate fi folosit intr-o mare varietate de spatii, precum: ferme de vaci de lapte si vitei; adaposturi de ovine si caprine; grajduri de cabaline; ferme avicole; ferme de crestere si ingrasare a suinelor; ferme de crestere intensiva a iepurilor; ferme de animale de blana; gradini zoologice; depozite de resturi menajere si containere de gunoi.

 

Contraindicatii:

Nu se va manca, fuma ori bea in timpul utilizarii.

 

Forma de prezentare:

Punga de 5 kg

Doza recomandata:

Neporex 2 SG se poate aplica prin: presarare uscata, pulverizare sau stropire. Doza recomandata este de 0.5 g substanta activa/m2 independent de modul de aplicare. 
*Presararea uscata: presupune aplicarea granulelor Neporex direct si uniform pe locurile de inmultire a mustelor. Presararea uscata se foloseste numai in cazul balegarului umed sau lichid.
*Pulverizarea: presupune aplicarea produsului dizolvat intr-o cantitate corespunzatoare de apa, pe locurile de inmultire cu ajutorul unei pompe vermorel sau a unui echipament automat de pulverizare.
*Stropirea: presupune aplicarea produsului dizolvat intr-o cantitate corespunzatoare de apa, pe locurile de inmultire cu ajutorul unei stopitori sau a unui bidon.
Inainte de aplicare trebuie identificate locurile de inmultire a mustelor, iar acestea trebuie tratate simultan dupa cum urmeaza:
In adaposturile pentru bovine:
*Boxe de fatare: se trateaza o banda de aproximativ 50 cm latime de-a lungul peretilor si sub instalatiile unde asternutul nu este compactat de animale. Se trateaza marginile si zonele de scurgere in jurul hranitoarelor sau adapatoarelor si zonele unde se acumuleaza balegarul.
*In tarcurile pentru vite aflate afara se trateaza toata suprafata.
 ** Se repeta tratamentul dupa fiecare ciclu de crestere si curatare si ori de cate ori se observa larve de muste. Aplicarea se face prin pulverizare sau stropire la aproximativ 3 zile de la terminarea ciclului de crestere si curatare sau cand se observa larve de muste. 
 ** Cantitatea de Neporex 2 SG pentru o banda de 20 m x 50 cm (10 m2): 250 g /7,5 l de apa in cazul stropirii sau 250 g/ 2,5 l apa in cazul pulverizarii.
*In adaposturile pentru vite cu asternut pe gratare: se trateaza toata podeaua imediat dupa curatarea canalului de colectare. Se repeta dupa fiecare ciclu de crestere si curatare sau cand se observa larve de muste. Cantitatea de Neporex 2 SG pentru a trata o suprafata de 10 m2 este reprezentata de 250 g produs, aplicat prin presarare uscata.

Specificatii:

Ciromazina apartine unei grupe chimice care nu are legatura cu nici un produs de control al mustelor, rezidual sau adulticid, disponibil in momentul de fata. Din aceasta cauza Neporex este capabil sa distruga muste care sunt rezistente la alte forme de tratament. Ciromazina este o substanta cu actiune larvicida ce impiedica transformarea acestora in muste.

Precautii:

A se evita contactul cu pielea ochii sau imbracamintea.

Depozitare: A nu se lasa la vederea si indemana copiilor, A se pastra in ambalajul original, A se pastra in locuri ferite de umiditate si caldura, la temperaturi mai mici de 30°C, A se proteja de lumina directa

Read moreShow less
Detalii ale produsului
I3

Fisa tehnica

Substanta activa
Ciromazina

Meniu