Agita 10WG x 100g

Categorie

Insecticide

Producator
Substanta activa

Thiamethoxam, Tricosen

Descriere

Substante active: Thiamethoxam, Tricosen

Indicatii:

Agita este o formulare potrivita pentru controlul mustelor de casa (Musca domestica) adulte in gospodarii si adaposturile animalelor, inclusiv pentru pasari, porci si ferme de lapte sau adaposturi si alte arii asociate acestora unde este necesar controlul mustelor de casa. Produsul se aplica in locurile in care se aduna sau se aseaza mustele, cum ar fi, dar nu numai, ramele ferestrelor, zonele superioare ale peretilor, tarcurile de separare si caile de acces.

Contraindicatii:

Nu se vor trata suprafete murdare sau pereti proaspat varuiti;
Nu se va manca, fuma ori bea in timpul lucrului;
A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare:

Flacon 100 g.

Doza recomandata:

Aplicare prin pensulare: Se vor amesteca 100 g de produs in 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Unde nu este suficienta suprafata sau nu se accepta o usoara decolorare, se vor pensula bucati de carton, de polietilena sau table usoare care se vor agata de tavan.

Aplicarea prin pulverizare: Se umple un recipient cu 800 ml de apa calda la care se adauga 100g AGITA 10 WG. Se agita bine pentru a se obtine o suspensie omogena. Se pulverizeaza pe suprafetele unde mustele obisnuies sa se adune, cum ar fi peretii calzi si insoriti, geamurile, etc. Daca s-a intrerupt folosirea suspensiei mai mult de 30 minute, aceasta se va agita bine inainte de pulverizare. Este recomandat sa se foloseasca suspensia in ziua prepararii ei, preferabil imediat dupa preparare.

Aplicarea pe panouri: 100 g de produs se disperseaza in 80 ml de apa. Se aplica produsul dispersat pe zece panouri de dimensiunea 20 cm x 30 cm. Cele 10 panouri se vor suspenda pe o suprafata de perete de 80-120 m². Amestecati si agitati cantitatea indicata in volumul corespunzator de apa calduta intr-un container separat. Utilizati un container cu o treime mai mare decat cantitatea de apa care trebuie adaugata si asteptati pana dispare spuma inainte de aplicare (cu o perie/trafalet). Aplicati pe panouri neabsorbante care sunt apoi fixate pe pereti au tavane, in locuri in care mustele prefera sa se odihneasca.

Aplicarile se repeta la fiecare 6 saptamani. Pot trece pana la 4 saptamani pana cand produsul devine eficient. Re-tratati zona doar dupa minimum 6 saptamani. Reaplicati daca praful a acoperit zona tratata sau daca insectele au consumat momeala.

Specificatii:

Thiametoxam-ul este un insecticid (gradul III de toxicitate) din grupa neonicotinoidelor, care actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor. Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. 

Precautii:

Produsul trebuie utilizat in combinatie cu un larvicid si alternat cu un adulticid cu un mod de actiune diferit. Acest produs nu trebuie utilizat continuu impotriva mustelor de casa in mediul controlat si intensiv din adaposturile de animale, deoarece acest lucru poate duce la esec din cauza rezistentei la insecticid.

In cazul aplicarii pentru uz casnic aplicati insecticidul cu un pulverizator cu duza fina fara ca substanta pulverizata sa se prelinga. Incercati pe cat posibil sa nu aplicati substanta pe suprafete ce intra in contact direct cu razele soarelui sau unde caldura este excesiva. Daca il folositi la exterior cautati o suprafata protejata de ploaie.

Depozitare: A se pastra in loc uscat, protejat de lumina, A se pastra la temperaturi cuprinse intre -10°C si +30°C

Read moreShow less
Detalii ale produsului
I5

Fisa tehnica

Substanta activa
Thiamethoxam, Tricosen

Meniu