SiloSolve OS 1 x50g + 1x10kg

Categorie

Inoculanti siloz

Producator
Specie

Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline

Substanta activa

Enterococcus faecium, Benzoat de sodiu, Lactoccus lactis

Descriere

Substante active: Benzoat de sodiu, Enterococcus faecium, Lactoccus lactis

Specii tinta: Ovine, Caprine, Cabaline, Bovine

Indicatii:

SiloSolve(r)OS este un inoculant bacterian puternic, ce reduce degradarea stratului superficial al silozului, conceput special pentru protectia stratului superior al silozului

Reduce semnificativ dezvoltarea drojdiilor si a mucegaiului in stratul superior

Imbunatateste recuperarea substantei uscate

Forma de prezentare:

Ambalaj cu un plic de 50 g continand tulpinile bacteriene + un sac de 10 kg cu benzoat de sodiu

Doza recomandata:

Continutul ambelor pungi se combina cu un volum total de 100 litri de apa

Recomandari pregatire solutie: Amestecati in 5 l apa continutul plicului cu tulpinile bacteriene. Turnati treptat benzoatul de sodiu in cei 95 l de apa ramasi, amestecand continuu. Odata obtinute cele doua solutii, combinati-le amestecand bine. Aplicati amestecul obtinut ca si tratament la suprafata stratului superior al silozului, cantitatea necesara fiind de 1 l amestec pentru fiecare 4 m2.

O cutie produs trateaza 400 m2 din suprafata silozului. Se va folosi pentru intreaga recolta, aplicand 4 litri de solutie la fiecare tona de furaj. Cand se utilizeaza conform instructiunilor, 2 grame de SiloSolve(r) OS inoculeaza o tona de furaje proaspete la o rata de 300.000 ufc / g.

Specificatii:

Degradarea stratului superior

Degradarea stratului superior este consecinta patrunderii oxigenului prin invelis si a compactarii insuficiente. Dezvoltarea microorganismelor ce determina nedorita degradare, poate determina si producerea micotoxinelor.Rezultatul consta intr-o munca suplimentara de indepartare a stratului superior degradat si in afectarea stabilitatii la deschidere.

SiloSolve(r) OS protejeaza stratul superior al silozului

SiloSolve(r) OS este un inoculant de siloz puternic, ce combina efectele tulpinilor bacteriene producatoare de acid lactic, atent selectionate, cu otulpina unica de Lactococcus lactis O224, recunoscuta pentrucapacitatea sa superioara de a consuma oxigenul. In combinatie, cele trei bacterii scurteaza timpul necesar instalarii starii anaerobe in siloz. Noua combinatie bacteriana asigura scaderea rapida a pH-ului in stratul superior, sporind astfel eficienta benzoatului de sodiu ca si conservant.Impreuna cu benzoatul de sodiu, bacteriile inhiba dezvoltarea drojdiilor si a mucegaiului si sustin fermentatia, facand din SiloSolve(r)OS tratamentul ideal pentru stratul superior al silozului.

SiloSolve(r)OS in ferma, inhiba dezvoltarea drojdiilor si mucegaiului in stratul superior al silozului

Rezultatele din noua ferme au aratat in mod constant niveluri reduse de mucegai si drojdii in silozul de porumb tratat cu SiloSolve(r) OS. Tulpinile bacteriene au creat conditii optime pentru ca benzoatul de sodiu sa mentina sub control microorganismele daunatoare, iar valoarea silozului a fost bine conservata.

SiloSolve(r) OS mentine stabilitatea stratului superior

SiloSolve(r) OS imbunatateste eficient stabilitatea aeroba prin reducerea dezvoltarii drojdiilor si a mucegaiului intr-o varietate de culturi. Cu cat ii ia mai mult timp silozului sa depaseasca cu 30C temperatura ambientala, cu atat este mai stabil. Furajele insilozate cu SiloSolve(r) OS sunt mai stabile decat silozul netratat.

SiloSolve(r)OS imbunatateste recuperarea de substanta uscata

SiloSolve(r) OS ofera o combinatie de incredere de trei tulpini bacteriene ce accelereaza fermentatia si imbunatateste recuperarea substantei uscate pana la 6,6% in cazul culturilor dificil de insilozat, stabilizand in acelasi timp stratul superior. Astfel se produc mai multe furaje pentru vaci si se reduce efortul necesar indepartarii stratului superior deteriorat al silozului.

Ce contine SiloSolve(r) OS

SiloSolve(r) OS contine bacterii producatoare de acid lactic, cu crestere rapida si competitiva si o tulpina unica de Lactococcus lactis O224. Aceasta combinatie imbunatateste procesul de fermentatie si inhiba dezvoltarea drojdiilor si a mucegaiului, asigurand o stabilitate aeroba imbunatatita in momentul deschiderii silozului. In plus, prin adaugarea benzoatului de sodiu se obtine un puternic efect antifungic.

SiloSolve(r) OS este conceput pentru toate culturile destinate insilozarii, si in special pentru cele ce au un nivel mai mare al substantei uscate decat cel ideal.

Valabilitate: 24 luni cand este depozitat in congelator (-18 degC), 18 luni cand este depozitat in frigider (+4 degC), 12 luni cand este depozitat la temperatura camerei (<20 degC)

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
DJ9

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline
Substanta activa
Enterococcus faecium, Benzoat de sodiu, Lactoccus lactis

Meniu