SiloSolve OS 1 x50g + 1x10kg

Categorie

Inoculanti siloz

Producator
Specie

Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline

Substanta activa

Enterococcus faecium, Benzoat de sodiu, Lactoccus lactis

Descriere

Substante active: Benzoat de sodiu, Enterococcus faecium, Lactoccus lactis

Specii tinta: Ovine, Cabaline, Bovine, Caprine

Indicatii:

SiloSolve®OS este un inoculant bacterian puternic, ce reduce degradarea stratului superficial al silozului, conceput special pentru protecția stratului superior al silozului:

Reduce semnificativ dezvoltarea drojdiilor și a mucegaiului în stratul superior

Îmbunătățește recuperarea substanței uscate

Forma de prezentare:

Fiecare ambalaj este format din două componente: un plic de 50 g conținând tuplinile bacteriene + un sac de 10 kg cu benzoat de sodiu. Împreună tratează 400 m2 strat superior siloz

Doza recomandata:

Conținutul ambelor pungi se combină cu un volum total de 100 litri de apă

Recomandări pregătire soluție: Amestecați în 5 l apă conținutul plicului cu tulpinile bacteriene. Turnați treptat benzoatul de sodiu în cei 95 l de apă rămași, amestecând continuu. Odată obținute cele două soluții, combinați-le amestecând bine. Aplicați amestecul obținut ca și tratament la suprafața stratului superior al silozului, cantitatea necesară fiind de 1 l amestec pentru fiecare 4 m2.

1 cutie produs tratează 400 m2 din suprafața silozului. Se va folosi pentru întreaga recoltă, aplicând 4 litri de soluție la fiecare tonă de furaj. Când se utilizează conform instrucțiunilor, 2 grame de SiloSolve® OS inoculează o tonă de furaje proaspete la o rată de 300.000 ufc / g

Specificatii:

Degradarea stratului superior

Degradarea stratului superior este consecința pătrunderii oxigenului prin înveliș și a compactării insuficiente. Dezvoltarea microorganismelor ce determină nedorita degradare, poate determina și producerea micotoxinelor.Rezultatul constă într-o muncă suplimentară de îndepartare a stratului superior degradat și în afectarea stabilității la deschidere.

SiloSolve® OS protejează stratul superior al silozului

SiloSolve® OS este un inoculant de siloz puternic, ce combină efectele tulpinilor bacteriene producătoare de acid lactic, atent selectionate, cu otulpină unică de Lactococcus lactis O224, recunoscută pentrucapacitatea sa superioară de a consuma oxigenul. În combinație, cele trei bacterii scurtează timpul necesar instalării stării anaerobe în siloz. Noua combinație bacteriană asigură scăderea rapidă a pH-ului în stratul superior, sporind astfel eficiența benzoatului de sodiu ca și conservant.Împreună cu benzoatul de sodiu, bacteriile inhibă dezvoltarea drojdiilor și a mucegaiului și susțin fermentația, făcând din SiloSolve®OS tratamentul ideal pentru stratul superior al silozului.

SiloSolve®OS în fermă, inhibă dezvoltarea drojdiilor și mucegaiului în stratul superior al silozului

Rezultatele din nouă ferme au arătat în mod constant niveluri reduse de mucegai și drojdii în silozul de porumb tratat cu SiloSolve® OS. Tulpinile bacteriene au creat condiții optime pentru ca benzoatul de sodiu să mențină sub control microorganismele dăunătoare, iar valoarea silozului a fost bine conservată.

SiloSolve® OS menține stabilitatea stratului superior

SiloSolve® OS îmbunătățește eficient stabilitatea aerobă prin reducerea dezvoltării drojdiilor și a mucegaiului într-o varietate de culturi. Cu cât ii ia mai mult timp silozului să depășească cu 30C temperatura ambientală, cu atât este mai stabil. Furajele însilozate cu SiloSolve® OS sunt mai stabile decât silozul netratat.

SiloSolve®OS îmbunătățește recuperarea de substanță uscată

SiloSolve® OS oferă o combinație de încredere de trei tulpini bacteriene ce accelerează fermentația și îmbunătățește recuperarea substanței uscate până la 6,6% în cazul culturilor dificil de însilozat, stabilizând în același timp stratul superior. Astfel se produc mai multe furaje pentru vaci și se reduce efortul necesar îndepărtării stratului superior deteriorat al silozului.

Ce conține SiloSolve® OS

SiloSolve® OS conține bacterii producătoare de acid lactic, cu creștere rapidă și competitivă și o tulpină unică de Lactococcus lactis O224. Această combinație îmbunătățește procesul de fermentație și inhibă dezvoltarea drojdiilor și a mucegaiului, asigurând o stabilitate aerobă îmbunătățită în momentul deschiderii silozului. În plus, prin adăugarea benzoatului de sodiu se obține un puternic efect antifungic.

SiloSolve® OS este conceput pentru toate culturile destinate însilozării, și în special pentru cele ce au un nivel mai mare al substanței uscate decât cel ideal.

Valabilitate: 24 luni când este depozitat în congelator (-18 °C), 18 luni când este depozitat în frigider (+4 °C), 12 luni când este depozitat la temperatura camerei (<20 °C)

Read moreShow less
Detalii ale produsului
DJ9

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline
Substanta activa
Enterococcus faecium, Benzoat de sodiu, Lactoccus lactis

Meniu