Silosolve FC 200g

Categorie

Inoculanti siloz

Producator
Specie

Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline

Substanta activa

Lactoccus lactis, Lactobacillus buchneri

Descriere

Substante active: Lactobacillus buchneri, Lactoccus lactis

Specii tinta: Ovine, Bovine, Caprine, Cabaline

Indicatii:

SiloSolve(r) FC este un inoculant bacterian pentru stabilitate aeroba si fermentatie imbunatatita.

Creaza rapid un mediu anaerob si previne alterarea silozului.

Imbunatateste stabilitatea aeroba si recuperarea substantei uscate.

Favorizeaza o fermentatie excelenta si asigura stabilitate aeroba - chiar si la 7 zile de la insilozare.

SiloSolve(r) FC favorizeaza o fermentie rapida si controlata si asigura conservarea substantei uscate si a nutrientilor, crescand disponibilitatea acestora.

SiloSolve(r) FC imbunatateste atat stabilitatea aeroba cat si recuperarea de substanta uscata.

SiloSolve(r) FC este un inoculant unic, cu actiune dubla, care imbunatateste stabilitatea aeroba si favorizeaza recuperarea substantei uscate pentru o mare varietate de culturi pretabile insilozarii. In timp ce SiloSolve(r) FC a crescut stabilitatea aeroba pana la 30 zile in cadrul studiilor, recuperarea substantei uscate in culturi a fost imbunatatita in medie cu 3,5% comparativ cu silozul netratat.

SiloSolve(r) FC imbunatateste stabilitatea - chiar si in cazul deschiderii timpurii.

Forma de prezentare:

Plicuri de 200 g

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Continutul unei cutii trateaza 1.000 tone furaj proaspat.

Un plic de 200 g trateaza 100 tone furaj proaspat.

Utilizat conform indicatiilor, 2 grame de SiloSolve(r) FC inoculeaza 1 tona de furaj prospat la o rata de 250.000 cfu/g furaj proaspat.

Amestecati inoculantul de siloz intr-o cantitate de apa potrivita pentru aplicatorul utilizat. Aplicati solutia uniform peste plantele furajere proaspat recoltate sau insilozate.

Specificatii:

Literatura de specialitate indica faptul ca L. buchneri produce in mod normal acid acetic dupa 56 zile de insilozare. Cu SiloSolve(r) FC, productia de acid acetic a fost observata in ziua a 2 a de la insilozarea porumbului, rezultatul fiind imbunatatirea stabilitatii aerobe, chiar si dupa un timp scurt de fermentatie. In silozul de lucerna stabilitatea aeroba a fost imbunatatita cu 13 zile.

SiloSolve(r) FC contine o tulpina brevetata de Lactobacillus buchneri LB1819, si o tulpina unica de Lactococcus lactis O224. Aceasta noua combinatie faciliteaza aparitia rapida a conditiilor anaerobe si imbunatateste fermentatia prin inhibarea dezvoltarii drojdiilor si mucegaiului, ducand la o stabilitate aeroba imbunatatita a silozului la deschidere- chiar si dupa numai 7 zile de fermentatie. Culturile vizate de SiloSolve(r) FC sunt: lucerna, gramineele, amestecurile lucerna/ graminee, porumbul si cereale mici. SiloSolve(r) FC este deosebit de eficient atunci cand exista riscul dezvoltarii fungilor,p recum si in cazul intervalelor largi de umiditate.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
DJ8

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Bovine, Caprine, Ovine, Cabaline
Substanta activa
Lactoccus lactis, Lactobacillus buchneri

Meniu