Virolac Film 22 kg

Categorie

Igiena mulsului

Producator
Descriere

Indicatii:

Solutie de igienizare inovativa prin inmuiere bazata pe LSA

Protectia mamelonului

HM VIR FILM ramane in canalul mamelonar o ora dupa muls. Nivelul inalt al componentelor cosmetice in HM VIR FILM pastreaza pielea mamelonului in forma buna, conferind flexibilitate sfincterului, protectie naturala a mamelonului. HM VIR FILM contine Aloe Vera, produs excelent pentru proprietatile de vindecare si antiinflamatoare.

Preventia infectiei

Protectie optima demonstrata: HM VIR FILM contine noua tehnologie LSA®. LSA® este un complex activ de hidroxi acid, combinand AHA, acidul lactic si acidul salicilic BHA. LSA® este eficient 30 de secunde secunde asupra germenilor ce cauzeaza mastitele. LSA® este deasemenea eficient si asupra: Candida albicans (EN 1657), Ortopoxvirus (NFT 72-180).

Forma de prezentare:

Cantitate: 22 kg

Specificatii:

Confortul utilizarii

HM VIR FILM nu este iritant pentru piele si este conceput pentru formarea unei pelicule protectoare pe tot mamelonul. Rezultatul este o protectie ridicata intre mulsuri. HM VIR FILM are efect de respingere a insectelor si are un miros de menta.

Securitatea alimentara

Acest produs este in concordanta cu legislatia privitoare la produsele de curatat pemise de a intra in contact cu produsele alimentare, produsele si lichidele pentru consumul uman si animal.

Modalitate de utilizare

Usor de folosit dupa muls. Poate fi folosit tot anul si este in special recomandat pentru conditii rele de vreme.

Compozitia

LSA® (complex de acid hidroxic, hidratanti, emolienti, aditivi de emulsie, aditiv de vindecare (Aloé Véra), repulsiv pentru insecte.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
IGM 12

Fisa tehnica

Prescriptie
NU

Meniu