HPM Junior dog special medium 12kg

Categorie

Hrana fiziologica

Producator
Specie

Caini

Descriere

Specii tinta: Caini

Talie: Medie

Varsta: Junior

Indicatii:

Hrana completa pentru caini tineri: din rase de talie medie (greutate adulta 11-25 kg), de la 7 la 12 luni (dupa ce trece de varful cresterii exponentiale)

Forma de prezentare:

Sac de 12 kg

Doza recomandata:

Conform ghidului de hranire detaliat pe sac

Specificatii:

Compozitie: proteina deshidratata de porc si pasare, orez (min.4%), grasimi de origine animala, mazare, amidon de cartof (min.4%), proteine hidrolizate de porc si pasare, lignoceluloza, coji de fasole fava, minerale, pulpa de sfecla, seminte de in, ulei de peste, fibre de psyllium (Plantago(L.)spp.), fructooligozaharide, drojdie de bere

Ingrediente active: bentonita 5 g/kg, lactobacilli inactivati 7 mg/kg, L-carnitina 330 mg/kg

Gama fiziologica Veterinary HPM respecta nevoile carnivorelor prin compozitia HP-LC (high protein - low carb) cu nivel scazut de carbohidrati si nivel ridicat de proteine. Astfel, HPM Junior dog special medium  contine 25% carbohidrati si 35% proteine, din care 89% de origine animala.

Cu scopul de a proteja sanatatea cainilor si pisicilor, fiecare sortiment Veterinary HPM are la baza un Profil Preventiv Global specific, adaptat la nevoile individului in functie de varsta, starea fiziologica, nivelul de activitate fizica si starile de sensibilitate. Dupa ce intensitatea dezvoltarii corporale atinge nivelul maxim, cerintele nutritionale vor fi usor diminuate. Modul de hranire trebuie sa tina cont de acest aspect pentru a evita excesul de grautate si problemele osteoarticulare.

1. A doua etapa de crestere: hrana pentru aceasta etapa este conceputa pentru nevoile nutritionale de la sfarsitul perioadei de crestere. Continutul ridicat de proteine contribuie la dezvoltarea masei musculare.
2. Nivel crescut de energie :densitatea energetica marita dar nu exagerata , asigura nevoile ultimei perioade de crestere pevenind cresterea excesiva in greutate si afectiunile osteoarticulare.
3. Sustinerea functiilor musculo-scheletale: nivelul crescut de proteine contribuie la dezvoltarea sanatoasa a sistemului musculoscheletal.
4. Toleranta digestiva ridicata: continutul foarte scazut in amidon asigura o buna toleranta digestiva. Combinatia dintre fibrele solubile (prebiotice), Lactobacili (probiotic) impreuna cu adaosul de bentonita contribuie la dezvoltarea unui microbiom sanatos si la protejarea mucoasei intestinale.
5. Protejarea tegumentului: nivelul crescut de proteina de origine animala, sursa de aminoacizi cu sulf si echilibrul dintre acizii grasi esentiali omega-3 si omega-6, contribuie la dezvoltarea functiei barierei epidermale si la formarea blanii.
6. Continut scazut de alergeni: produsul nu contine porumb, grau, gluten, soia, ou, vita sau peste*.

7. Sanatatea tractului urinar: cantitatea mare de proteine de origine animala stimuleaza consumul de apa, creste volumul urinei si stabilizeaza pH-ul urinar.
*Poate contine urme. Nu se recomanda ca alternativa la dieta hipoalergenica.

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
HD 110

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini
Talie
Medie
Varsta
Junior

Meniu