HPM Junior dog special large 12kg

Categorie

Hrana fiziologica

Producator
Specie

Caini

Descriere

Specii tinta: Caini

Talie: Mare

Varsta: Junior

Indicatii:

Hrana completa pentru catei tineri din rase de talie mare (greutate adult> 25 kg), intre 8 si 18 luni

Forma de prezentare:

Sac de 12 kg

Doza recomandata:

Conform ghidului de hranire detaliat pe sac

Specificatii:

Compozitie: proteina deshidratata de porc si pasare, orez (min.4%), grasimi de origine animala, mazare, coji de fasole fava, amidon de cartof (min.4%), proteine hidrolizate de porc si pasare, lignoceluloza, minerale, pulpa de sfecla, seminte de in, ulei de peste, drojdie de bere, fibre de psyllium (Plantago(L.)spp.), fructooligozaharide, crustacee deshidratate (sursa de chitosan), Lactobacillus acidophilus, sulfat de condroitina
Ingrediente active: bentonita 5 g/kg, lactobacilli inactivati 7 mg/kg , L-carnitina 330 mg/kg, sulfat de condroitina 215 mg/kg, chitosan 215 mg/kg
Gama fiziologica Veterinary HPM respecta nevoile carnivorelor prin compozitia HP-LC (high protein - low carb) cu nivel scazut de carbohidrati si nivel ridicat de proteine. Astfel, HPM Junior dog special large  contine 28 % carbohidrati si 35% proteine, din care 87% de origine animala.
Cu scopul de a proteja sanatatea cainilor si pisicilor, fiecare sortiment Veterinary HPM are la baza un Profil Preventiv Global specific, adaptat la nevoile individului in functie de varsta, starea fiziologica, nivelul de activitate fizica si starile de sensibilitate. Dupa ce intensitatea dezvoltarii corporale atinge nivelul maxim, cerintele nutritionale vor fi usor diminuate. Modul de hranire trebuie sa tina cont de acest aspect pentru a evita excesul de greutate si problemele osteoarticulare.
1.Faza de crestere lenta (18 luni): reteta echilibrata in calorii/proteine si
minerale contribuie la o crestere sanatoasa a cateilor din rase mari si gigantice, cunoscute fiind pentru vulnerabilitatea sistemului musculoscheletal in aceasta perioada.
2. Nivel moderat de calorii: nivelul scazut de grasimi si nivelul crescut de fibre asigura o densitate energetica moderata.
3. Controlul greutatii corporale: densitatea energetica moderata si ratiile
controlate ofera o nutritie sanatoasa si echilibrata pentru ultima parte a dezvoltarii corporale reducand mult riscul de ingrasare. Procentajul crescut de proteine si nivelul scazut de carbohidrati ajuta la obtinerea unei conditii corporale optime.
4. Sustinerea functiilor musculo-scheletale: nivelul crescut de proteine si adaosul de chondroitin si chitosan contribuie la dezvoltarea unui sistem musculo-scheletal puternic si sanatos.
5. Toleranta digestiva crescuta (1): continutul foarte scazut in amidon asigura o buna toleranta digestiva. Combinatia dintre fibrele solubile (prebiotice) si Lactobacili (probiotic) impreuna cu adaosul de bentonita contribuie la dezvoltarea unui microbiom sanatos si ofera un rol protector mucoasei intestinale.
7. Continut scazut de alergeni: produsul nu contine porumb, grau, gluten, soia, ou, vita sau peste*.
8. Protejarea tegumentului: nivelul crescut de proteina de origine animala, sursa de aminoacizi cu sulf si echilibrul dintre acizii grasi esentiali omega-3 si omega-6, contribuie la dezvoltarea functiei barierei epidermale si la formarea blanii.
*Poate contine urme. Nu se recomanda ca alternativa la dieta hipoalergenica.

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
HD 112

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini
Talie
Mare
Varsta
Junior

Meniu