HPM Cat Adult Neutered Salmon chunks in gravy 12x85g

Categorie

Hrana fiziologica

Producator
Specie

Pisici

Descriere

Specii tinta: Pisici

Varsta: Adult

Indicatii:

Hrana completa pentru pisici adulte sterilizate incepand cu varsta de 1 an

Forma de prezentare:

Cutie cu 12 plicuri a cate 85 g

Doza recomandata:

Conform ghidului de hranire detaliat pe cutie

Specificatii:

Compozitie: bucati (50%): rinichi de porc, ficat de pui, plamani de porc, somon, pipota de pui, plasma de porc, minerale si vitamine, piele de pui, extract proteic
de mazare, arome naturale, lignoceluloza, celuloza, ulei de floarea soarelui, amidon de cartof, caramel.Sos (50%): apa, amidon de tapioca, caramel

Ingrediente active: bentonita 900 mg/kg

Gama fiziologica Veterinary HPM respecta nevoile carnivorelor prin compozitia HP-LC (high protein - low carb) cu nivel scazut de carbohidrati si nivel ridicat de proteine. Astfel, HPM Cat Adult Neutered Salmon chunks in gravy contine 2,4% carbohidrati si 11% proteine, din care 90% de origine animala.

Cu scopul de a proteja sanatatea cainilor si pisicilor, fiecare sortiment Veterinary HPM are la baza un Profil Preventiv Global specific, adaptat la nevoile individului in functie de varsta, starea fiziologica, nivelul de activitate fizica si starile de sensibilitate. Pisicile sterilizate sunt predispuse la doua riscuri majore: excesul de greutate si boala tractului urinar inferior.

1. Controlul greutatii corporale: balanta energetica echilibrata (proteine:grasimi:carbohidrati), nivelul scazut de calorii si adaptarea ratiei la individ asigura un control adecvat asupra greutatii corporale. Continutul ridicat de apa contribuie la cresterea senzatiei de satietate.

2. Sanatatea tractului urinar: consumul marit de apa creste volumul si dilutia urinii. Abundenta de proteine de origine animala ajuta la stabilizarea pH-ului urinar.

3. Sustine hidratarea organismului: continutul marit de apa al dietei creste
in mod natural consumul de apa (apa din mancare + apa de baut).
4. Toleranta digestiva crescuta: alegerea riguroasa a materiilor prime de
inalta calitate (multe fiind de origine animala) respecta natura carnivora a
pisicilor si particularitatile sistemului digestiv felin.
5. Palatabilitate crescuta: cantitatea mare de proteine de origine animala (87%) si procentajul macronutrientilor (nivel ridicat de proteine/nivel scazut de carbohidrati) respecta caracteristicele nutritionale preferate in mod natural de pisici.
 

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
HD 230

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Pisici
Varsta
Adult

Meniu