Integrarea laserterapiei în clinica veterinară

Webinar

7.06.2023 - 7.06.2023

ALTIUS organizează un nou webinar pe tema terapiei cu laser și cum poate fi de ajutor în tratamentele animalelor de companie. 

Dr. Maria Suarez Redondo DVM, PhD, CVA va explica ce trebuie să știi despre laserterapie și cum să planifici tratamentele, care este modul de aplicare pentru diferite zone, cum să tratezi unele afecțiuni, precum si care sunt protocoalele de tratament care ajută la optimizarea rezultatelor.

LECTOR:

Maria Suarez Redondo DVM, PhD, CVA este medic chirurg și lector la Școala Veterinară din Madrid și director al Centrului Veterinar Integra. A absolvit Univeristatea din Leon în 2003, iar apoi și-a finalizat doctoratul la Universitatea Complutense din Madrid. În prezent, lucrează ca medic chirurg pentru animale de companie și este consultant în laserterapie. A susținut prezentări în calitate de lector la întâlniri naționale și internaționale precum ECVS 25th Annual Scientific Meeting, London Vet Show și Latin American Veterinary Conference. A condus un program de cercetare științifică în utilizarea laserterapiei în rănile contaminate și durerea cronică și este co-autor al cărții Veterinary Laser Therapy in Small Animal Practice.

Data și ora:

07.06.2023 20:00

Pentru înscriere accesați link-ul de mai jos:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_WL0qETzCQQuAtPaecZREEg

Înscrie-te la eveniment!

Vrei să afli mai multe detalii despre noi și cum te putem ajuta să îti dezvolți business-ul? Contactează-ne aici.

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre Altius SA

Meniu