AL VII-LEA CONGRES NAȚIONAL SRDV "THE SPECIALS"

Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

20.10.2022 - 21.10.2022

Suntem bucuroși să fim alături de Societatea Română de Dermatologie Veterinară în calitate de „Partener pe termen lung” la cea de-a VII-a ediție a Congresului Național de Dermatologie Veterinară.

Printre lectorii invitați la eveniment se numără:

Laura Udraite Vovk Dip. ACVD, Dip. ECVD Munich Germany    

Laura Udraite Vovk a absolvit Universitatea Lituaniană de Științe ale Sănătății în 1999. A lucrat în medicină generală timp de mai bine de 10 ani, aprofundându-și cunoștințele și dobândind experiență de la colegii din clinici de referință străine din Elveția, Suedia și Canada și în numeroase congrese și workshop-uri, concentrându-se mai ales pe endocrinologie, dermatologie și reproducție.

Ea a fondat și a condus una dintre cele mai mari clinici private din Vilnius, Lituania, al cărei coproprietar este încă.

În 2016, Laura a fost înscrisă într-un program de rezidențiat în Dermatologie Veterinară la Universitatea Ludwig Maximilian din München, Germania, supravegheată de mentorii ei, Profesorul Dr. Ralf Müller și Dr. Sonya Bettenay. În 2020, ea a promovat cu succes examenele de certificare ale Colegiilor Europene și Americane de Dermatologie Veterinară (ECVD/ACVD) și a devenit primul dermatolog certificat din Lituania. În prezent Laura lucrează ca specialist dermatolog la Anicura Tierklinik Haar din Germania, consultant de telemedicină pentru clinici private și pentru clinica universitară din Lituania, este lector invitat la Universitatea Lituaniană de Științe ale Sănătății. Este implicată activ în activitățile ECVD și este membră a Comisiei de examinare ECVD.

Laura este autoarea și coautora a mai multor lucrări publicate în reviste internaționale. Este lector la cursuri, congrese naționale și internaționale de formare continuă în dermatologie veterinară, ținând prelegeri în lituaniană, engleză, germană și rusă.


Dr. Eloy Castilla - SwissVet Group Elveția

După ce și-a terminat studiile în Spania, a decis să se mute într-o țară străină și să-și îmbunătățească abilitățile de medic veterinar. A lucrat ca urgentist la Paris și, de asemenea, în jungla Guyanei Franceze. Urmandu-și instinctul și inima, a urmat o carieră în dermatologie în diferite școli de predare veterinară din Paris, Nantes și Toulouse, unde a făcut în cele din urmă un rezidențiat ECVD. Au trecut aproape trei ani când lucrează ca expert exclusiv în dermatologie în Elveția pentru SwissVet Group, unde își poate dezvolta toate cunoștințele și abilitățile, cu un interes special în bolile alergice și otologie.


Rareș Căpitan Dip.ECVD - Romania

A absolvit Facultatea de Medicina Bucuresti din cadrul USAMV in anul 2006.
Imediat dupa absolvire s-a angajat in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Prahova unde a activat in controlul si siguranta alimentelor la diferite unitati de procesare carne pe de raza judetului. Ulterior a urmat o perioada de apropiere de domeniul farmaceutic lucrand si impartasind din cunostinte pentru diferite companii multinationale de prestigiu printre care Abbott si Wyeth.
In toamna anului 2009 a lucrat la bazele proiectului Regatul Animalelor – Servicii Veterinare impreuna cu alti doi colegi medici.
Este pasionat de tot ceea ce inseamna dermatologie veterinara si isi doreste ca si in Romania serviciile de dermatologie veterinara sa fie prestate la standarde internationale.
A absolvit cursurile de 4 ani de rezidentiat european in dermatologie veterinara alaturi de mentorul Dr. Chiara Noli in Italia.
In anul 2021, in urma sustinerii examenului Colegiului European de Dermatologie Veterinar, obtine titul de Medic veterinar specialist european. In acel moment doar 145 de medici din UE aveau acest titlu.Este speaker la cursuri naționale și internaționale și a publicat articole în domeniul dermatologiei veterinare în reviste internaționale de prestigiu.
În prezent scrie, lucrează ca dermatolog veterinar în București și iși ajută colegii cu cazurile dificile.


Dr. Ana Maria Boncea Diplomat ECVD - Romania

Absolventă a FMVB promoția 2011, își dedică întreaga activitatea animalelor de companie.
In anul 2014 începe cursurile de specializare in dermatologie veterinara, urmând pașii unui rezidențiat european alături de mentorii săi Dr. Patrick Bourdeau Dip. ECVD și Dr. Vincent Bruet Dip. ECVD in Universitate Oniris din Nantes, Franța.
Este cofondator al:
SRDV - Socitetatea Romană de Dermatologie Veterinara,
RSVO - Societatea Romană de Oncologie Veterinară,
Hemopet - Prima bancă de sânge pentru animale de companie din România și VerDermTherapy - consultanta in dermatologie veterinara.
Falcon Vet - Clinica Veterinara, Bucuresti
In anul 2021 obține titlul de Diplomat al Colegiului European de Dermatologie Veterinara, iar in toamna aceluiași an începe un nou proiect, devenind cofondator al cabinetului de specialitate dermatologie veterinara - ArtVetDerm din Bucuresti.

                              

Înscrie-te la eveniment!

Vrei să afli mai multe detalii despre noi și cum te putem ajuta să îti dezvolți business-ul? Contactează-ne aici.

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre Altius SA

Meniu