Congres RoVECCS

Cluj-Napoca

21.03.2019 - 24.03.2019

Membrii fondatori RoVECCS vă invită cu inima deschisă să ne fiți alături la cel de-al V-lea congres în Cluj-Napoca!

Cluj-Napoca, oraș multicultural din inima Transilvaniei, important centru universitar, fostă capitală europeană a tineretului este recunoscut la nivel european ca fiind cel mai prietenos oraș cu străinii. Oferă cea mai bună calitate a aerului din Europa, precum și o istorie bogată, arhitectură aparte, legende misterioase, cultură modernă și o bucătărie unică.

De la Cluj-Napoca se deschide o poartă pentru a vizita întreaga Transilvanie (orașul antic Potaissa (Turda), cetatea Alba-Iulia, Sighișoara- unde s-a născut Vlad Dracul, precum și multe alte locații). De asemenea, există numeroase opțiuni pentru drumeții montane unde veți explora minunățiile locale (Cheile Turzii, Valea Arieșului, Masivul Vlădeasa, Lacul Beliș, Munții Apuseni, etc).

Pentru congres avem o locație deosebită, care se potrivește perfect cu tema din acest an- TEAM (Together Everyone Achieves More). Congresul va avea loc la Cluj-Arena. Suntem siguri că o să vă placă!

Ca întotdeauna, vă oferim workshopuri și prezentări la cel mai înalt standard internațional pentru că dorința noastră arzătoare este să vă satisfacem pofta de știință și de a îmbunătăți nivelul de servicii oferite pacienților vostri în situații de urgentă.

Anul acesta avem numeroși lectori: trei din SUA, doi din UK, unul din Franța și patru din România, precum și doi medici umani specialiști ATI, care ne vor prezenta subiecte deosebite. Toți lectorii sunt încântați să împărtășească cu voi cunoștințele lor și să vă angreneze într-un veritabil maraton mental.

Miercuri, înainte de workshop, vă invităm să vă alăturați grupului nostru pentru o excursie în Munții Apuseni. Începem în satul Răchițele și ne vom îndrepta către Cascada Vălul Miresei, Circuitul Grotelor iar apoi spre Vârful Lespezi. Peisajele, aerul curat și lecția de istorie pe care le vom primi în această drumeție vor fi de neînlocuit, și vor crea premisele unor legături personale de neuitat.

Bineînțeles că nu va fi doar muncă și învățătură, ne vom și distra pe măsură: vă puteți delecta cu frumusețea Someșului, puteți gusta mâncarea și vinul tradițional ardelenești și petrece alături de echipa RoVECCS.

Înscrie-te la eveniment!

Vrei să afli mai multe detalii despre noi și cum te putem ajuta să îti dezvolți business-ul? Contactează-ne aici.

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre Altius SA

Meniu