HPM Cat Kidney & Joint 1.5 kg

Categorie

Diete Suport Renal

Producator
Specie

Pisici

Descriere

Specii tinta: Pisici

Varsta: Adult

Indicatii:

Suport articular in cazul osteoartritei
ALTE INDICATII:
Sustinerea functiei renale in cazul insuficientei renale cronice

Contraindicatii:

Perioada de crestere
Gestatie si lactatie

Forma de prezentare:

Sac de 1.5 kg

Doza recomandata:

Conform ghidului de hranire mentionat pe sac

Specificatii:

Compozitie: Proteina deshidratata de porc, orez, grasimi de origine animala, mazare, proteine hidrolizate de porc si pasare, amidon din cartofi, minerale, ulei de peste, pulpa de sfecla, lignoceluloza, drojdie de bere, proteina hidrolizata de peste, fibre de Psyllium, fructooligozaharide, membrana din coaja de ou, crustacee hidrolizate (sursa de chitosan), sulfat de condroitina, Lactobacillus acidophilus
Ingrediente active: sulfat de condroitina 1200 mg/kg, chitosan 1200 mk/kg, membrana din coaja de ou 1200 mg/kg, carbonat de calciu 1%, vitamina E 610 mg/kg, lactobacili inactivati 7 mg/kg, bentonita 5 g/kg. 
 
Gama de diete Veterinary HPM respecta nevoile carnivorelor prin compozitia HP-LC (high protein-low carb) cu nivel scazut de carbohidrati si nivel ridicat de proteine. Astfel, HPM Cat Kidney & Joint contine 28.5% carbohidrati si 35% proteine, din care 89% de origine animala.
 
BENEFICII CHEIE SI CARACTERISTICI
> Continut moderat de proteine
Continutul de proteie este redus cu 15% in comparatie cu dieta Veterinary HPM Early Kidney & Joint pentru pisici. Acest continut si calitatea inalta a proteinelor permit atat mentinerea masei musculare, cat si reducerea toxinelor uremice.
> Continut scazut de fosfor
Continutul de fosfor este cu 15% mai scazut in comparatie cu dieta Veterinary HPM Early Kidney & Joint pentru pisici, contribuind astfel la protejarea functiei renale.
> Mentinerea masei musculare
Aportul de proteine contribuie la mentinerea musculaturii pentru a sustine articulatiile si mobilitatea.
> Densitatea mare si continutul caloric ridicat
Densitatea energetica mare a dietei asigura portii zilnice mici si concentrate pentru a compensa apetitul redus si a sustine pacientii impotriva subnutritiei.
> Continut ridicat de omega-3 si DHA
Sursele specifice de grasimi furnizeaza niveluri ridicate de acizi grasi omega-3, in special DHA, care ajuta la limitarea proceselor inflamatorii si dureroase de la nivel articular.
> Complex Mobility Plus
Combinatia dintre sulfat de condroitina, chitosan si membrana din coaja de ou mentine integritatea cartilajului.
> Complex Palatability Plus
Continutul crescut de ingrediete de origine animala (52%) si utilizarea de unor noi ingrediente specifice asigura o palatabilitate ridicata pentru o complianta optima.

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
HD 234

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pisici
Varsta
Adult

Meniu