HPM Cat Advanced Kidney & Joint 3 kg

Categorie

Diete Suport Renal

Producator
Specie

Pisici

Descriere

Specii tinta: Pisici

Varsta: Adult

Indicatii:

Suport articular in cazul osteoartritei
Sustinerea functiei renale in cazul insuficientei renale cronice
ALTE INDICATII:
Tulburari hepatice cronice

Contraindicatii:

Perioada de crestere
Gestatie si lactatie

Forma de prezentare:

Sac de 3 kg

Doza recomandata:

Conform ghidului de hranire mentionat pe sac

Specificatii:

Compozitie: Proteina deshidratata de porc, orez, grasimi de origine animala, amidon din cartofi, mazare, proteine hidrolizate de porc si pasare, amidon din cartofi, minerale, ulei de peste, pulpa de sfecla, lignoceluloza, drojdie de bere, proteina hidrolizata de peste, fibre de Psyllium, fructooligozaharide, membrana din coaja de ou, crustacee hidrolizate (sursa de chitosan), sulfat de condroitina, Lactobacillus acidophilus
Ingrediente active: sulfat de condroitina 1200 mg/kg, chitosan 1200 mk/kg, membrana din coaja de ou 1200 mg/kg, carbonat de calciu 1%, vitamina E 610 mg/kg, lactobacili inactivati 7 mg/kg, bentonita 5 g/kg. 
 
Gama de diete Veterinary HPM respecta nevoile carnivorelor prin compozitia HP-LC (high protein-low carb) cu nivel scazut de carbohidrati si nivel ridicat de proteine. Astfel, HPM Cat Advanced Kidney & Joint contine 33% carbohidrati si 30% proteine, din care 86% de origine animala.
 
BENEFICII CHEIE SI CARACTERISTICI
> Continut redus de proteine
Continutul de proteie este redus cu 15% in comparatie cu dieta Veterinary HPM Kidney & Joint pentru pisici. Acest continut si calitatea inalta a proteinelor permit limitarea productiei de toxine uremice si mentinerea calitatii vietii.
> Continut scazut de fosfor
Continutul de fosfor este cu 10% mai scazut in comparatie cu dieta Veterinary HPM Kidney & Joint pentru pisici, contribuind astfel la incetinirea evolutiei bolii renale si la minimizarea riscului de hiperparatiroidism secundar.
> Densitatea mare si continutul caloric ridicat
Densitatea energetica mare a dietei asigura portii zilnice mici si concentrate pentru a compensa apetitul redus si a sustine pacientii impotriva subnutritiei.
> Chelatarea fosforului alimentar
Adaosul de chitosan si carbonat de calciu ajuta la reducerea biodisponibilitatii fosforului din dieta.
> Continut ridicat de omega-3 si DHA
Sursele specifice de grasimi furnizeaza niveluri ridicate de acizi grasi omega-3, in special DHA, care ajuta la limitarea proceselor inflamatorii si dureroase de la nivel articular.
> Complex Mobility Plus
Combinatia dintre sulfat de condroitina, chitosan si membrana din coaja de ou mentine integritatea cartilajului.
> Complex Palatability Plus
Continutul crescut de ingrediete de origine animala (52%) si utilizarea de unor noi ingrediente specifice asigura o palatabilitate ridicata pentru o complianta optima.

Depozitare: Nu necesita conditii speciale de depozitare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
HD 237

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pisici
Varsta
Adult

Meniu