Sanocidex 24kg

Categorie

Dezinfectanti

Producator
Specie

Suine, Pasari

Substanta activa

Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Descriere

Substante active: Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Specii tinta: Suine, Pasari

Indicatii:

Detartratea si curatarea rezervoarelor, conductelor de apa potabila si a buncarelor de nutreturi combinate

Sanocidex este un detartrant şi un dezinfectant cu acțiune bactericidă, levuricidă, fungicidă, virulicidă şi sporicidă. Sanocidex poate fi utilizat pentru detartrarea circuitelor închise (conducte de apă, buncăre denutreţuri combinate), precum și pentru tratarea apei potabile. Peroxidul de hidrogen şi, în special acidul peracetic, sunt recunoscute pentru proprietăţile biocide la concentraţii foarte scăzute, faţă de o gamă largă de microorganisme (bacterii, virusuri, fungi, alge).

Forma de prezentare:

Bidon 24 kg

Specificatii:

Detartrarea şi curăţarea rezervoarelor, conductelor de apă potabilă şi buncărelor denutreţuri combinate între ciclurile de producție: Umpleţi conductele cu o soluţie SANOCIDEX 1% (1 litru la 100 litri de apă). Circulaţi soluţia sau lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute. Scurgeti și clătiți conductele cu apă curată. *Sanocidex poate fi folosit si după o curăţare şi degresare cu o soluţie de curăţare alcalină,situație în care produsele cu pH diferit nu se amestecă între ele. Se va clăti bine cu apă curată înainte de utilizarea Sanocidex

Dezinfecţia rezervoarelor, conductelor de apă potabilă şi buncărelor de nutreţuri combinate între ciclurile de producție: Umpleţi conductele cu o soluţie Sanocidex 2% (2 litri la 100 litri de apă). Circulaţi soluţia sau lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute. Scurgeti și clătiți conductele cu apă curată.

Concentraţie bactericidă: 0,1% - timp de contact - 1 minut

Concentraţie levuricidă: 0,5% - timp de contact - 1 minut

Concentraţie fungicidă: 2% - timp de contact - 15 minute

Concentraţie virulicidă: 0,1% - timp de contact - 15 minute

Concentraţie sporicidă: 0,5% - timp de contact - 60 de minute

Sanocidex poate fi folosit și după o curăţare şi degresare cu o soluţie de curăţare alcalină,situație în care produsele cu pH diferit nu se amestecă între ele. Se va clăti bine cu apă curată înainte de utilizarea Sanocidex.

Dezinfecţia apei potabile: Folosiţi Sanocidex la o concentraţie de 0.04 % (400 ml la 1000 litri de apă)

Read moreShow less
Detalii ale produsului
DV363

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Suine, Pasari
Substanta activa
Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Meniu