Sanocidex 24kg

Categorie

Dezinfectanti

Producator
Specie

Suine, Pasari

Substanta activa

Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Descriere

Substante active: Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Specii tinta: Pasari, Suine

Indicatii:

Detartrarea si curatarea rezervoarelor, conductelor de apa potabila si a buncarelor de nutreturi combinate.

Sanocidex este un detartrant si un dezinfectant cu actiune bactericida, levuricida, fungicida, virulicida si sporicida. Sanocidex poate fi utilizat pentru detartrarea circuitelor inchise (conducte de apa, buncare denutreturi combinate), precum si pentru tratarea apei potabile. Peroxidul de hidrogen si, in special acidul peracetic, sunt recunoscute pentru proprietatile biocide la concentratii foarte scazute, fata de o gama larga de microorganisme (bacterii, virusuri, fungi, alge).

Forma de prezentare:

Bidon de 24 litri

Specificatii:

Detartrarea si curatarea rezervoarelor, conductelor de apa potabila si buncarelor de nutreturi combinate intre ciclurile de productie:

Umpleti conductele cu o solutie SANOCIDEX 1% (1 litru la 100 litri de apa). Circulati solutia sau lasati sa actioneze timp de 30 de minute. Scurgeti si clatiti conductele cu apa curata.

*Sanocidex poate fi folosit si dupa o curatare si degresare cu o solutie de curatare alcalina,situatie in care produsele cu pH diferit nu se amesteca intre ele. Se va clati bine cu apa curata inainte de utilizarea Sanocidex

Dezinfectia rezervoarelor, conductelor de apa potabila si buncarelor de nutreturi combinate intre ciclurile de productie

Umpleti conductele cu o solutie Sanocidex 2% (2 litri la 100 litri de apa). Circulati solutia sau lasati sa actioneze timp de 30 de minute. Scurgeti si clatiti conductele cu apa curata.

Concentratie bactericida: 0,1% - timp de contact - 1 minut

Concentratie levuricida: 0,5% - timp de contact - 1 minut

Concentratie fungicida: 2% - timp de contact - 15 minute

Concentratie virulicida: 0,1% - timp de contact - 15 minute

Concentratie sporicida: 0,5% - timp de contact - 60 de minute

Sanocidex poate fi folosit si dupa o curatare si degresare cu o solutie de curatare alcalina,situatie in care produsele cu pH diferit nu se amesteca intre ele. Se va clati bine cu apa curata inainte de utilizarea Sanocidex.

Dezinfectia apei potabile: Folositi Sanocidex la o concentratie de 0.04 % (400 ml la 1000 litri de apa)

Read moreShow less
Detalii ale produsului
DV363

Fisa tehnica

Specii tinta
Suine, Pasari
Substanta activa
Acid acetic, Acid peracetic, Peroxid de hidrogen

Meniu