Ecocid S x 1kg

Categorie

Dezinfectanti

Producator
Substanta activa

Peroxisulfat de potasiu

Descriere

Substante active: Peroxisulfat de potasiu

Indicatii:

Dezinfectant al incintelor de preparare şi păstrare a hranei

Dezinfectant care nu este destinat aplicării directe la oameni sau animale

Produs biocid de uz sanitar veterinar

Soluţia de lucru de Ecocid S se poate aplica prin: pulverizare, vapori în suspensie (ceaţă), în bazine sau filtre de dezinfecţie

Pentru dezinfectarea suprafeţelor şi echipamentelor deja curăţate, este suficientă prepararea unei soluţii de lucru cu concentraţia de 1% de Ecocid S. Dizolvaţi conţinutul unui pachet de 50 g în 5 l apă. Pentru dizolvarea mai rapidă a substanţelor, se recomandă utilizarea apei călduţe. Dacă este necesară o cantitate mai mare de soluţie, se dizolvă conţinutul unui pachet de 1 kg la 100 l apă.

Contra indicatii:

Produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor şi trebuie evitat contactul cu materiale inflamabile.

Forma de prezentare:

Punga x 1 kg

Specificatii:

Pulbere hidrosolubilă: dezinfectant universal foarte activ cu protecţie sigură şi eficientă  împotriva tuturor virusurilor cunoscute. De asemenea are activitate bactericidă şi fungicidă. Datorită nivelului înalt de siguranţă și spectrului larg de acțiune, poate fi folosit în:

Instituţii veterinare (cabinete, clinici și laboratoare): pentru dezinfecţia tuturor suprafeţelor unde se impune distrugerea sigură şi eficientă a virusurilor, bacteriilor gram pozitive şi gram negative şi a fungilor. Acelaşi efect se urmăreşte pentru echipament, containere, instrumentar etc.

Grajduri și adăposturi: pentru dezinfecţia tuturor suprafeţelor şi echipamentelor aflate în spaţiile destinate preparării hranei, adăposturi, canise, cuști pentru iepuri, voliere, cuşti, stupi sau alte spaţii în care sunt adăpostite animalele

Alte suprafete: Ecocid S se foloseşte pentru dezinfecţia vehiculelor, abatoarelor, suprafeţelor şi accesoriilor târgurilor de animale, depozitelor şi a incintelor de prelucrare a hranei, şi pentru dezinfecţia echipamentelor şi suprafeţelor din adăposturi.

Reactii:

Dacă inhalarea are ca rezultat iritaţii respiratorii, duceţi victima la aer curat. Dacă apar simptome de tuse, respiraţie dificilă şi zgomotoasă sau dacă recuperarea nu este rapidă, solicitaţi asistenţă medicală.

Contactul accidental cu pielea poate cauza iritaţie. Îndepărtaţi hainele contaminate din zonele afectate şi clătiţi abundent pielea cu apă. Dacă iritaţia persistă după clătire, solicitaţi asistenţă medicală.

Contactul accidental cu ochii poate provoca leziuni. Clătiţi ochii din abundenţă cu apă sau ser fiziologic cel puţin 15 minute, cu pleoapele deschise, şi solicitaţi asistenţă medicală.

Ingestia accidentală poate provoca tulburări gastrointestinale. Nu induceţi voma. Clătiţi gura din abundenţă cu apă. Dacă victima este conştientă, i se va solicita să bea cantităţi mari de apă. Solicitaţi de urgenţă asistenţă medicală.

Precautii:

Pe timpul manipulării produsului este recomandată utilizarea echipamentului de protecţie, a mănuşilor de cauciuc şi a unei măşti protectoare pentru ochi şi faţă.Deşeurile vor fi administrate în acord cu legislaţia locală cu privire la această categorie.

Se recomandă folosirea integrală a conţinutului după deschiderea ambalajului de Ecocid S.

Echipamentele folosite pe timpul dezinfecţiei (pulverizatoare, instalaţii de spălare cu presiune sau termonebulizatoare), trebuie curăţate şi clătite cu apă.

Depozitare: A se pastra in locuri ferite de umiditate si caldura, la temperaturi mai mici de 30°C

Read moreShow less
Detalii ale produsului
D3

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Substanta activa
Peroxisulfat de potasiu

Meniu