Allerderm spot on 6 pipete x 4ml

Categorie

Tratamente Topice

Producator
Specie

Caini

Substanta activa

Acizi grasi, Ceramide, Colesterol, Ramnoza, Galactoza, Manoza (Glicotehnologie Virbac), Extract din frunza de Boldo (Peumus boldus), extract din planta Cretusca (Spiraea ulmaria)

Descriere

Substante active: Ceramide, Colesterol, Extract din frunza de Boldo (Peumus boldus), extract din planta Cretusca (Spiraea ulmaria) , Ramnoza, Galactoza, Manoza (Glicotehnologie Virbac), Acizi grasi

Specii tinta: Caini

Indicatii:

Dezvoltat special pentru a intampina nevoile cainilor care se confrunta cu dezechilibre ale barierei cutanate, Allerderm Spot-on este o emulsie unica ce:

  • asigura protectia barierei cutanate, avand efect de hidratare si calmare (Skin Lipid Complex);
  • imbunatateste vitalitatea pielii cu ajutorul S-I-S (Skin Innovative Science Technology).

Allerderm Spot-on contine Skin Lipid Complex: un amestec exclusiv de ceramide si acizi grasi, similar celor care se gasesc in piele.

Allerderm spot-on este indicat pentru toate tipurile de piele predispusa la disconfort, calmeaza si hidrateaza si pastreaza integritatea barierei cutanate si echilibrul microbian.

Forma de prezentare:

Cutie cu 6 pipete a cate 4 ml

Cale administrare: Cutanat

Doza recomandata:

Schema de tratament recomandata: 1 pipeta pe saptamana timp de 4 saptamani, apoi 1 pipeta pe luna sau dupa indicatia medicului veterinar.

Allerderm spot-on 4 ml este indicat pentru cainii cu greutatea corporala peste 10 kg.

Se deschide pipeta prin rasucirea varfului. Se face carare in blana, pana ce pielea devine vizibila. Se plaseaza varful pipetei in contact cu pielea si se aplica usor continutul, preferabil pe zonele sensibile de piele. 

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, de preferinta intre 5 si 25 °C

Read moreShow less
Detalii ale produsului
C14

Fisa tehnica

Prescriptie
NU
Specii tinta
Caini
Substanta activa
Acizi grasi, Ceramide, Colesterol, Ramnoza, Galactoza, Manoza (Glicotehnologie Virbac), Extract din frunza de Boldo (Peumus boldus), extract din planta Cretusca (Spiraea ulmaria)
Cale administrare
Cutanat

Meniu