Termeni și condiții de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI : www.altius.ro

1. Termenii si conditiile („Termeni si Conditii”) mentionate mai jos reglementeaza termenii si conditiile de utilizare/accesare/vizitare a Site-ului detinut de Altius si se aplica tuturor Utilizatorilor.

2. Informatii despre ALTIUS SA

 • Denumire: ALTIUS SA
 • Forma juridica: societate pe actiuni
 • Sediul social: Bucuresti, str Zagazului nr. 21-25 corp A, et 8 si 8A apartament A.8.2, sect 1
 • Inregistrare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti: J40/7661/1999
 • CIF: RO12086723

3. Terminologie:

Termenii folositi cu majuscule utilizati in prezentul document au semnificatia de mai jos:

Altius inseamna societatea Altius SA, societate pe actiuni, organizata si functionand conform legilor din Romania, cu sediul social in Bucuresti, str Zagazului nr. 21-25 corp A, et 8 si 8A apartament A.8.2, sect 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/7661/1999, CIF RO12086723 .

Date de contact: toate informatiile referitoare la Altius si datele de contact sunt disponibile pe Site in sectiunea „Contact”

Produse inseamna orice produs existent in in vederea prezentarii pe site-ul www.altius.ro precum si orice Produs de vanzare prin Magazinul online din subsectiunea www.eshop.altius.ro, in conformitate cu termenii si conditiile subsectiunii

Magazin online inseamna Produsele de pe Site disponibile pentru vanzare online in sectiunea eshop.altius.ro

Specificatii Specificatii inseamna toate specificatiile si/sau descrierile Produselor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora/prospectul transmis de producatorii Produselor, care au rol informativ si nu au drept scop inlocuirea sfatului unui specialist in domeniu

Utilizator inseamna (i) orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina; (ii) orice reprezentant care actioneaza in numele si pe seama unei persoane juridice (definitia persoanei juridice nu este limitata la societatile inregistrate conform prevederilor legii nr 31/1990 privind societatile) inregistrata si functionand conform legilor din Romania si (iii) orice persoana fizica autorizata care acceseaza/viziteaza Site-ul.

Site inseamna: www.altius.ro impreuna cu subsectiunea eshop.altius.ro Materialele accesibile la adresa www.altius.ro reprezinta materiale de prezentare a Produselor precum si diverse alte informatii de natura publica care nu necesita transmiterea de catre utilizator a unor informatii confidentiale sau date personale. In ceea ce priveste accesarea subsectiunii eshop.altius.ro aceasta se va realiza sub conditia acceptarii Teremenilor si Conditiilor/Politicilor aplicabile acestei subsectiuni care este adresata segmentului B2B.

Termeni specifici Magazinului online inseamna termenii si conditiile impreuna cu Politicile aplicabile in vederea accesarii si achizitionarii de Produse din Magazinul online.

4. Acceptare Termeni si Conditii:

 • Vizitarea Siteului, accesibil la adresa URL www.altius.ro/ implica acceptarea de catre Utilizator a prezentului document Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest document, va rugam sa nu mai accesati/vizitati Site-ul. Utilizarea/accesarea in continuare a Site-ul, inseamna ca ati acceptat prezentul document, Termeni si Conditii, in versiunea publicata pe Site la fiecare accesare.
 • Altius isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara notificare Termenii si Conditiile sau structura si continutul Siteului. Forma modificata a acestora este disponibila pe Site imediat dupa modificare la adresa: www.altius.ro/
 • In cazul in care nu sunteti de acord cu forma modificata a Termenilor si Conditiilor, va rugam sa nu mai accesati, utilizati si/sau vizitati Site-ul nostru. In situatia in care continuati accesarea sau utilizarea Site-ul, se va considera ca ati fost de acord cu acesti Termeni si Conditii in versiunea publicata pe Site la momentul accesarii/utilizarii. Utilizarea/accesarea se refera inclusiv, dar fără a se limita la: vizualizarea, clicul pe linkuri, introducerea informațiilor etc. Prin aceste actiuni, Utilizatorul își exprimă consimțământul necondiționat, prin care este de acord cu Termenii și Condiții Site-ului.

5. Accesul pe Site:

 • Sub conditia respectarii Termenilor si Conditiilor, accesul pe Site este permis 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Altius nu garanteaza functionarea neintrerupta si corespunzatoare a Siteului sau a serviciilor de date mobile care permit accesarea Site-ului. nefiind raspunzatoarr pentru eventualele prejudicii create din oricare dintre aceste cauze.
 • Utilizarea, accesarea sau vizitarea Siteului sunt gratuite insa nu presupune si acoperirea costurilor serviciilor furnizate de terti in vederea acessarii de catre Utilizatori a Site-ului (cum ar fi dar nelimitat la servicii de internet ale Utilizatorilor).
 • Abuzarea Site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic va fi sanctionata conform legii. Site-ul este gazduit de serverele unei terte companii.Altius își rezervă dreptul de a întrerupe accesul la Site fără consimțământul Utilizatorului pentru o perioadă limitata/nelimitată de timp, planificată sau accidentala, fără a fi răspunzător pentru orice daune care ar fi putut să apară Utilizatorului ca rezultat al intreruperii functionalitatii Site-ului.
 • Altius nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio declarație de niciun fel că Serviciul va îndeplini cerințele Utilizatorului, va obține rezultatele dorite, va fi compatibil sau va funcționa cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, va opera fără întrerupere, să îndeplinească orice standard de performanță sau fiabilitate sau să nu aibă erori sau că orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

6. Link-uri către alte site-uri web

 • Site-ul poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Altius. Altius nu are niciun control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau servicii ale terților. Altius nu va fi tinuta responsabilă, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.
 • Site-urile tertilor, inclusiv cele existente pe Site ca si hyperlinkuri, nu implică nicio aprobare, acord sau susținere a conținutului, produselor și / sau serviciilor acestor site-uri terte.
 • Raspunderea pentru site-urile terte o poarta in intregime proprietarii acestora.
 • Altius sfatuieste Utilizatorii să citeasca termenii și condițiile precum și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii ale terților pe care le viziteaza.

7. Informatiile/imaginile de pe Site in legatura cu Produsele:

In legatura cu Produsele mentionate pe Site-ul nostru va rugam sa aveti in vedere ca:

 • Produsele sunt prezentate pe Site in baza principalelor caracteristici, astfel cum acestea sunt regasite in prospectul Produselor. Indicatiiile existente pe Site nu au drept scop inlocuirea sfatului unui specialist in domeniu;
 • Imaginile de pe Site au caracter informativ, avand rol de prezentare astfel ca aspectul Produsului poate sa fie diferit in realitate de cel din imaginea de pe Site. Aceste imagini nu creaza o obligatie contractuala pentru Altius.

8. Drepturile de proprietate intelectuala. Drepturile de autor

 • Intregul continut al Site-ului este proprietatea Altius inclusiv dar fara a se limita la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe, formatare, aspect, aplicatii, marci denumiri comerciale si logo-uri si alte date si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Altius a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Nicio prevedere continuta de Site nu trebuie interpretata ca acordand, direct sau indirect sau in orice alt mod orice licenta sau drept de utilizare a continutului Site-ului, utilizarea Site-ului fiind facuta in scop personal de Utilizator.
 • Altius acorda Utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe Site. Utilizatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica, indiferent de modalitate, Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul in intregime sau in parte, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Altius.

9. Limitarea responsabilitatii

a. Altius (inclusiv proprietarii, angajații, furnizorii, furnizorii de servicii de internet, partenerii, afiliații și agenții săi) nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune, pierderi sau răspunderi de orice natură suportate de cineva și care rezultă din:

 • acces la Site;
 • acces la site-uri web conectate la Site;
 • imposibilitatea de a accesa Site;
 • imposibilitatea de a accesa site-uri web legate de Site;
 • conținut disponibil pe Site;
 • servicii disponibile de pe Site;
 • produse disponibile de pe Site;
 • utilizarea conținutului de pe Site; și / sau
 • orice alt motiv care nu este direct legat de neglijența gravă a Altius

b. Continutul existent pe Site este furnizata „asa cum sunt”, fara niciun fel de garantie, expresa sau implicita din partea Altius.

c. Informațiile, ideile și opiniile exprimate pe Site nu ar trebui considerate drept sfaturi profesionale sau opinia oficială a Altius, iar Utilizatorii sunt încurajați să consulte sfaturi profesionale înainte de a adopta orice decizie legată de informații, idei sau opiniile exprimate pe Site.

d. Altius nu oferă nicio garanție sau declarație că conținutul și serviciile disponibile de pe Site vor fi în toate cazurile adevărate, corecte sau lipsite de erori, informatiile despre Produse fiind preluate de la Producator. Altius va lua toate măsurile rezonabile pentru a asigura calitatea și acuratețea conținutului disponibil de pe Site.

e. Altius nu garanteaza că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Utilizatorii recunosc că Site poate fi indisponibil din cauza actualizărilor sau a altor cauze dincolo de controlul rezonabil al Altius, inclusiv, dar fără a se limita la infecția cu viruși, acces neautorizat (hacking), întreruperea alimentării sau orice alte evenimente imprevizibile.

f. Fără a limita cele de mai sus, nici Altius, nici vreunul dintre furnizorii sai nu fac nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită : (i) cu privire la funcționarea sau disponibilitatea Site-ului, sau informațiile, conținutul și materialele sau produsele inclus pe acesta; (ii) referitoare la faptul că Site-ul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) în ceea ce privește acuratețea, fiabilitatea sau moneda oricărei informații sau conținut furnizate prin intermediul Site-ului; sau (iv) că Site-ul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile trimise de la sau în numele Altius sunt libere de viruși, scripturi, troieni, viermi, programe malware, bombe temporale sau alte componente dăunătoare.

g. Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor statutare aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu se aplice pentru dvs. Dar, într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se vor aplica în cea mai mare măsură aplicabile în conformitate cu legislația aplicabilă.

h. Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea îndeplinirii unei obligații în temeiul prezentelor condiții nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita un astfel de drept sau de a cere o astfel de executare în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare a oricărei încălcări ulterioare.

10. Politica de cookies - politica asupra cookies-urilor se regaseste prin aceesarea linkului:Politica Cookies

11. LEGEA APLICABILA

Orice litigiu care decurge din obiectul Site-ului va fi solutionat de instantele judecatoresti competente din Romania. Litigiul va fi guvernat si solutionat conform legilor din Romania.

Meniu