Despre noi

Despre Companie

Știm că domeniul veterinar este unul plin de provocări, iar pentru a reuși, ai nevoie de un partener de încredere. Un partener care să te asculte și să te ajute să găsești soluția care se potrivește cel mai bine afacerii tale. Cineva care să te pună la curent cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piață, și care în același timp să îți poată explica cum funcționează.

Acel partener suntem noi. Încă din 1999 când am pornit la drum, le-am oferit partenerilor noștri un portofoliu divers, pentru a oferi o flexibilitate cât mai mare pentru afacerea lor. Iar pentru că dorim să fii sigur de alegerea pe care o faci, agenții noștri de vânzări sunt medici veterinari, care se informează permanent și sunt mereu gata să îți răspundă la toate întrebările.

Inovație

Portofoliul nostru este compus din produse de renume, furnizate de cei mai importanți producători.

Încredere

Garanția ALTIUS de a livra partenerilor produse de calitate, atent selecționate.

Profesionalism

Obiectivul nostru constă în a oferi cele mai performante și inovative produse din domeniu, la cele mai înalte standarde.

Implicare

Prin programe de dezvoltare profesională continuă susținem nivelul științific în medicina veterinară.

Cum vedem noi lumea?

Noi visăm la o lume în care toți medicii veterinari să dispună de soluții complete și personalizate care să contribuie la dezvoltarea business-urilor acestora, oferindu-le pacienților cele mai potrivite și calitative soluții în funcție de nevoile fiecăruia. O lume în care specialiștii în medicină veterinară beneficiază de cea mai bună educație și au posibilitatea de a se forma la universități de top astfel încât să asigure pacienților servicii calitative și performante.

La această lume tindem să ajungem prin tot ceea ce facem: o abordare pe termen lung în care punem pe primul loc calitatea produselor și serviciilor oferite, profesionalismul tuturor reprezentanților ALTIUS, dar și dezvoltarea business-urilor partenerilor noștri.

Ce facem noi pentru acest vis?

Oferim produse inovative, echipamente de ultimă generație, echipe formate din profesioniști desăvârșiți și suntem un partener de încredere pentru colaboratorii noștri.

Din dorința de a aduce în permanență inovație în domeniul medical veterinar și de a-i ajuta pe partenerii ALTIUS în dezvoltarea business-urilor, lansăm pe piața din România cele mai noi produse ale unor producători renumiți la nivel global. De asemenea, investim în educarea medicilor veterinari și susținem diverse activități educaționale precum conferințe, webinarii sau workshopuri.

Dacă ar fi să ne gândim la trei cuvinte care ne descriu activitatea, acestea ar fi: calitate, inovație și profesionalism.

Echipa ALTIUS

Suntem dedicați dobândirii, motivării și păstrării personalului dedicat și profesionist. Investițiile în cunoștințele și dezvoltarea tuturor angajaților noștri îi ajută să devină printre cei mai buni din domeniile lor de activitate. Echipa ALTIUS este formata din profesioniști in domeniul medicinei veterinare, capabili sa ofere servicii de înalta calitate clienților noștri în orice regiune a tarii s-ar afla aceștia.

echipa-altius.png

Parteneri

Cu o experiență în piață de 20 ani, reprezentăm în Romania unele dintre cele mai renumite companii din domeniul medical veterinar. Fie că este vorba despre medicamente și suplimente veterinare, aditivi furajeri sau echipamente de imagistică și diagnostic, portofoliul ALTIUS evoluează constant, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai noi și performante produse din domeniu.

Meniu