Sacox 120 microgranulate 20kg

Categorie

Coccidiostatice

Producator
Specie

Pasari

Substanta activa

Salinomicyn sodium

Descriere

Substante active: Salinomicyn sodium

Specii tinta: Pasari

Indicatii:

Este activ atat impotriva parazitilor din genul protozoare cat si impotriva diferitelor tipuri de bacterii mai ales Clostridium perfrinegens. Salinomicyn este un produs de fermentatie al unui grup din genul Streptomyces albus (ATCC21838)

Sacox 120 microGranule este un anticoccigien pentru controlul profilactic al diverselor specii de coccidii : Eimeria acervulina, E. maxima, E. necatrix, E. mivati, E. tenella si E. brunetti. care afecteaza puii de carne si puicutele de inlocuire.

Sacox are o activitate pronuntat impotriva bacteriilor gram +, in special anaerobe, ex. Clostridium perfringens care determina enterita necrotica.

Forma de prezentare:

Sac de 20 kg

Cale administrare: Oral

Specificatii:

Mod de actiune: Sacox are abilitatea de a forma complexe cu cationii si in mod special de a transporta ionii de potasiu in interiorul si in afara celulei. Aceasta duce la disturbarea concentratiei intracelulare de ioni a parazitului ceea ce explica actiunea coccidiostatica. In timpul dezvoltarii asexuate a coccidiei, Sacox are un efect coccigiocid asupra sporozoitilor si merozoitilor. De asemenea si stadiul de schizont este sever afectat ceea ce duce la leziuni minime la nivelul intestinului.

Procesul de microgranulare combina inseparabil substanta activa cu suportul. Aceasta duce la microgranule uniforme cu excelente caracteristici de omogenitate fara a se dezvolta praful.

Sacox este stabil la granularea, extrudarea si contitionarea furajului finit.

Interactiuni: Sacox 120 microGranule este compatibil cu majoritatea antibioticelor si aditivilor furajeri. Nu este compatibil cu: tiamulin, eritromicina, oleandomicin, sulphadimetoxina, sulphadimidina si sulphaquinoxaleina.

Stabilitate: Termenul de valabilitate pentru Sacox 120 microGranule este de 2 ani in ambalajul original si de 3 luni in premixuri, concentrate sau furaj finit. 

Depozitare: A se depozita in ambalajul original pentru a se proteja de umiditate, A se depozita la temperatura camerei, ferit de actiunea directa a razelor solare

Read moreShow less
Detalii ale produsului
CC8

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pasari
Substanta activa
Salinomicyn sodium
Cale administrare
Oral

Meniu