Sacox 120 microgranulate 20kg

Categorie

Coccidiostatice

Producator
Specie

Pasari

Substanta activa

Salinomicyn sodium

Descriere

Substante active: Salinomicyn sodium

Specii tinta: Pasari

Indicatii:

Este activ atat împotriva paraziţilor din genul protozoare cât şi împotriva diferitelor tipuri de bacterii mai ales Clostridium perfrinegens. Salinomicyn este un produs de fermentaţie al unui grup din genul Streptomyces albus (ATCC21838)

Sacox 120 microGranule este un anticoccigien pentru controlul profilactic al diverselor specii de coccidii : Eimeria acervulina, E. maxima, E. necatrix, E. mivati, E. tenella si E. brunetti. care afectează puii de carne şi puicuţele de înlocuire.

 

Sacox are o activitate pronunţat împotriva bacteriilor gram +, în special anaerobe, ex. Clostridium perfringens care determină Enterita Necrotică

Interacţiuni: Sacox 120 microGranule este compatibil cu majoritatea antibioticelor şi aditivilor furajeri. Nu este compatibil cu: tiamulin, eritromicină, oleandomicin, sulphadimetoxină, sulphadimidină si sulphaquinoxaleină.

 

Stabilitate: Termenul de valabilitate pentru Sacox 120 microGranule este de 2 ani în ambalajul original şi de 3 luni în premixuri, concentrate sau furaj finit. Condiţiile de stocare sunt: depozitare în ambalajul original închis, păstrare la temperatura camerei în zone uscate şi ferite de acţiunea razelor solare.

Forma de prezentare:

20 kg

Cale administrare: Oral

Specificatii:

Mod de acţiune: Sacox are abilitatea de a forma complexe cu cationii şi în mod special de a transporta ionii de potasiu în interiorul şi în afara celulei. Aceasta duce la disturbarea concentraţiei intracelulare de ioni a parazitului ceea ce explică acţiunea coccidiostatică. În timpul dezvoltarii asexuate a coccidiei, Sacox are un efect coccigiocid asupra sporozoiţilor şi merozoiţilor. De asemenea şi stadiul de schizont este sever afectat ceea ce duce la leziuni minime la nivelul intestinului.

 

Formulare: Sacox 120 este microGranulat şi conţine 120 g. salinomycin sodium pe kg. Procesul de microgranulare combină inseparabil substanţa activă cu suportul. Aceasta duce la microgranule uniforme cu excelente caracteristici de omogenitate fără a se dezvolta praful.

 

Stabilitate: Sacox este stabil la granularea, extrudarea şi contiţionarea furajului finit.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
CC8

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pasari
Substanta activa
Salinomicyn sodium

Meniu