Monimax 20kg

Categorie

Coccidiostatice

Producator
Specie

Pasari

Substanta activa

Nicarbazin, Monensin sodium

Descriere

Substante active: Nicarbazin, Monensin sodium

Specii tinta: Pasari

Indicatii:

Monimax(r) este un coccidiostat (aditiv pentru furaje) care are ca ingrediente active: monensin si nicarbazin. Din combinatia monensin - ionofor si nicarbazin - chimic rezulta un nou produs unic in controlul coccidiozei.

Monimax(r) este eficient impotriva coccidiozei cauzate de Eimeria tenella, E. acervulina, E. brunetti, E. maxima, E. necatrix, E. mitis si E. praecox care afecteaza puii ce carne si puicutele pentru oua consum si impotriva Eimeria Meleagrimitis, E. adenoeides, E. gallopavonis, E. meleagridis, E. dispersa, E. innocua si E. subrotunda care afecteaza curcanii.

Contraindicatii:

Periculos pentru cabaline.

Acest coccidiostat contine monensin, astfel incat administrarea simultana de tiamulin trebuie evitata cu cel putin sapte zile inainte sau dupa primirea hranei care contine Monimax(r). Monitorizati eventualele efecte adverse atunci cand sunt utilizate concomitent cu alte substante medicinale.

Monimax(r) nu poate fi utilizat la puicutele pentru oua consum si curcani pentru ingrasat mai mari de 16 saptamani

Forma de prezentare:

Sac de 20 kg

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Instructiuni de amestecare: Pentru a asigura o dispersie completa, Monimax(r) trebuie sa fie incorporat intr-un preamestec inainte de amestecare in furajul final. Echipamentele de amestecare si transport trebuie curatate corespunzator pentru a preveni contaminarea incrucisata.

Specificatii:

Aspect: maroniu pana la verde-galbui

Data de expirare este de 2 ani de la data fabricatiei.

Nicio influenta datorata granularii. In furajul finit produsul va ramane stabil timp de 3 luni, iar intr-un premix timp de 6 luni.

Depozitare: A se depozita in ambalajul original, bine inchis, in instalatii uscate si bine ventilate, ferite de lumina directa a soarelui

Read moreShow less
Detalii ale produsului
CC15

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pasari
Substanta activa
Nicarbazin, Monensin sodium
Cale administrare
Oral

Meniu