Monimax 20kg

Categorie

Coccidiostatice

Producator
Specie

Pasari

Substanta activa

Monensin sodium, Nicarbazin

Descriere

Substante active: Nicarbazin, Monensin sodium

Specii tinta: Pasari

Indicatii:

Monimax® este un coccidiostat (aditiv pentru furaje) care are ca ingrediente active: monensin și nicarbazin. Din combinatia monensin - ionofor și nicarbazin - chimic rezultă un nou produs unic în controlul coccidiozei.

Monimax® este eficient împotriva coccidiozei cauzate de Eimeria tenella, E. acervulina, E. brunetti, E. maxima, E. necatrix, E. mitis și E. praecox care afectează puii ce carne și puicutele pentru oua consum și împotriva Eimeria Meleagrimitis, E. adenoeides, E. gallopavonis, E. meleagridis, E. dispersa, E. innocua și E. subrotunda care afectează curcanii.

Contra indicatii:

Periculos pentru cabaline. Acest coccidiostat conține monensin, astfel încât administrarea simultană de tiamulin trebuie evitată cu cel puțin șapte zile înainte sau după primirea hranei care conține Monimax®. Monitorizați eventualele efecte adverse atunci când sunt utilizate concomitent cu alte substanțe medicinale. Monimax® nu poate fi utilizat la puicutele pentru ouă consum și curcani pentru îngrășat mai mari de 16 săptămâni.

Forma de prezentare:

20 kg

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Compoziţie: Fiecare kilogram conține 80 g monensin (sub formă de monensin sodic) și 80 g nicarbazin cu carbonat avnd ca suport carbonatul de calciu, făină de grâu și amidon.

Instrucțiuni de amestecare: Pentru a asigura o dispersie completă, Monimax® trebuie să fie încorporat într-un preamestec înainte de amestecare în furajul final. Echipamentele de amestecare și transport trebuie curățate corespunzător pentru a preveni contaminarea incrucisata.

Specificatii:

Aspect: Maroniu până la verde-gălbui.

Precautii:

Depozitați în ambalajul original, bine închis, în instalații uscate și bine ventilate

Data de expirare este de 2 ani de la data fabricației.

Nicio influență datorată granularii. În furajul finit produsul va rămâne stabil timp de 3 luni, iar într-un premix timp de 6 luni.

Depozitare: A se pastra in ambalajul original
A se proteja de lumina directa

Read moreShow less
Detalii ale produsului
CC15

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pasari
Substanta activa
Monensin sodium, Nicarbazin

Meniu