Coxidin 200 20 kg

Categorie

Coccidiostatice

Producator
Specie

Pasari

Substanta activa

Monensin sodium

Descriere

Substante active: Monensin sodium

Specii tinta: Pasari

Indicatii:

Coccidiostatic pentru puii de carne si curcani

Coccidiostatic cu eficacitate puternica care mareste productivitatea la pasari si duce la imbunatatirea profitabilitatii crescatorilor de pasari.

Permite supravietuirea unui numar mic de oochisti, astfel ajutand la dezvoltarea imunitatii naturale.

Reduce semnificativ riscul infectiilor secundare cauzate de diversi agenti patogeni, stimuleaza sporul mediu zilnic si micsoreaza consumul specific.

Are actiune specifica reducand riscul de dezvoltare al rezistentei

Forma de prezentare:

Sac de 20 Kg

Cale administrare: Oral

Specificatii:

COXIDIN este activ impotriva principalelor tipuri de coccidii (inclusiv cele recent izolate): Eimeria tenella, E. acervulina, E.mivati, E. brunette, E. maxima, E. necatrix la puii de carne; E. adenoids, E. meleagrimitis si E. gallopavonis la curci

Este cel mai eficace in stadiile timpurii de viata ale coccidiilor (schizogonie). Coxidin permite supravietuirea unui numar mic de oochisti ajutand animalele tinere sa dezvolte imunitatea naturala. Controlul timpuriu al coccidiozei previne distrugerea celulelor epiteliale care tapeteaza intestinul, ceea ce reduce riscul infectiilor cu diversi agenti patogeni ca Clostridium perfringens si E. coli.

Omogenitate si mixabilitate foarte buna.

Toleranta la puii de carne:

Coxidin este bine tolerat la concentratia maxima recomandata de 125 ppm pentru 35 zile.

La o concentratie dubla sau tripla (250 si 375 ppm) s-a observat o scadere a sporului datorata consumului scazut de furaj.

Toleranta la curci:

Coxidin este bine tolerat la concentratia maxima recomandata de 100 ppm pentru 84 de zile.

La o concentratie dubla sau tripla (200 si 300 ppm) s-a observat o scadere a sporului datorata consumului scazut de apa si furaj.

Termenul de valabilitate pentru Coxidin 200 microgranule este de 2 ani in ambalajul original si de 3 luni in premixuri, concentrate sau furaj finit.

Coxidin 200 microgranule este stabil la granulare.

Precautii:

Coxidin 200 microgranule este compatibil cu majoritatea antibioticelor si aditivilor furajeri. Nu este compatibil cu: tiamulin, eritromicina, oleandomicin, sulphadimetoxina, sulphadimidina si sulphaquinoxaleina.

Depozitare: A se depozita in ambalajul original., A se pastra la temperatura camerei, A se pastra in loc uscat, protejat de lumina

Read moreShow less
Detalii ale produsului
CC7

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Pasari
Substanta activa
Monensin sodium
Cale administrare
Oral

Meniu