Tehnologie revoluționară doar cu ProCyte One™

ALTIUS 26.11.2021

Hematologia este una dintre pietrele de temelie ale unui examen de diagnostic complet. Analizorul hematologic IDEXX ProCyte One™ prin abordarea sa sofisticată de citometrie în flux, oferă un diferențial în 5 părți, un număr precis de trombocite și un număr absolut de reticulocite pentru o acuratețe desăvârșită a rezultatelor.

Analizorul ProCyte One™ utilizează laserul HD în vederea caracterizării avansate a celulelor. Acesta este conceput pentru a susține reprezentarea vizuală a hemoleucogramei chiar și prin intermediul diagramelor cu puncte. Spre deosebire de multe alte analizoare de hematologie din clinică, analizorul ProCyte One™ și analizorul de hematologie IDEXX ProCyte Dx™ oferă în mod unic un număr automat de reticulocite. Acesta este o componentă importantă a evaluării sănătății generale a pacienților. ProCyte One™ se alătură analizorului ProCyte Dx™ ca opțiune pentru hematologie de înaltă calitate chiar în clinica ta.

ProCyte One™ se bazează pe istoricul unei performanțe excelente al analizorului ProCyte Dx™ și adaugă fluxul și ușurința de neegalat pentru utilizarea în clinicile aglomerate. ProCyte One™ este partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de o hemoleucogramă completă, fiind dotat cu tehnologie revoluționară de care ai nevoie. Rezultatele consecvente la standardele unui laborator, cu simplitate și eficiență fără precedent. 

SHARE

Meniu