2021

Altius 19.01.2021

Marcăm începerea unui nou an, plin de speranță și încredere. Facem planuri, ne fixăm obiective și ne propunem să fim mai buni. Am încheiat un an atipic, cu multe provocări și necunoscute.

Pentru Altius anul 2020 a însemnat adaptare, eficientizare și progres susținut. Ne-am perfecționat în organizarea conferințelor online; am eficientizat activitatea zilnică a fiecărui departament pentru a susține parteneriate solide și sigure cu medicii veterinari. Tehnologia ne-a unit în momentele de izolare, dar munca pe teren, în cabinetele și farmaciile veterinare din prima linie, a reprezentant baza activității noastre profesionale și în acest an.

Susținerea progresului și asigurarea resurselor necesare desfășurării unei activități medical-veterinare la cele mai înalte standarde au reprezentant, în toți anii de activitate, o misiune importantă pentru noi. Am organizat și sprijinit conferințele, workshop-urile și webinariile de înaltă calitate, asigurând accesul medicilor la o pregătire profesională continuă. 

De asemenea, o mărturie clară a ceea ce putem realiza împreună o reprezintă accesul la cele mai noi și inovatoare medicamente din practica veterinară contemporană. În fiecare an am lansat medicamente tehnice revoluționare, completând constant portofoliul cu produse indispensabile astăzi în cabinetele și clinicile veterinare din România, cum ar fi: Convenia, Cerenia, Suprelorin, Virbagen Omega, Trocoxil, Onsior, Galliprant, Apoquel, Cytopoint și multe altele.

Lansarea produselor tehnice de ultimă generație a continuat chiar și în acest 2020 plin de provocări. Astfel, am completat clasa produselor biologice cu primul vaccin pentru câini cu administrare orală - Versican BB Oral; portofoliul de produse antiparazitare a inclus cel mai complex si complet comprimat – Simparica Trio – combinatie unica de 3 substante active; iar oncologia veterinara a beneficiat de o alternativă revoluționară – Stelfonta, primul produs oncolitic intratumoral.

Pregătirea profesională continuă este una din misiunile noastre importante, de aceea în 2020 am dezvoltat un proiect nou ce ne propunem să devină tradiție. Prin programul VETS GRANTS am oferit burse în valoare de 20,000 euro pentru 3 medici veterinari români, rezidenți ai colegiilor europene de specialitate, cu scopul de le susține formarea ca specialiști. 

Promitem să susținem excelența veterinară prin știință și acces permanent la inovație și în anul ce va urma. În aceleași direcții revoluționare cu care ne-am obișnuit, pregătirile sunt în derulare pentru un nou anticorp monoclonal veterinar, 2021 vestind deja surprize noi în domeniul științei medical-veterinare.

Lăsând în urmă provocările anului 2020 și privind cu încredere spre anul 2021, ne propunem să păstrăm ritmul în propulsarea medicinei veterinare aplicate pe o treaptă superioară și să realizăm ÎMPREUNĂ cât mai multe parteneriate solide!

 

SHARE

Meniu