SUVAXYN® PRRS MLV disponibil din nou în Danemarca

Altius 11.01.2021

Zoetis acceptă decizia Autorității Veterinare și pentru Alimente Daneze de a ridica suspendarea utilizării SUVAXYN® PRRS MLV în Danemarca

  • Activitățile de comercializare și promovare pentru Suvaxyn PRRS MLV din Danemarca vor fi reluate
  • O soluție eficientă și inovatoare disponibilă pentru producătorii danezi de porcine împotriva sindromului respirator și reproductiv porcin (PRRS)
  • Această hotărâre este în concordanță cu decizia Comisiei Europene privind Suvaxyn PRRS MLV Zoetis a salutat decizia Autorității Veterinare și pentru Alimente Daneze (DVFA - Dk: Fødevarestyrelsen) anunțată pe 12 octombrie, în legătură cu ridicarea suspendării utilizării vaccinului Suvaxyn® PRRS MLV (virus viu modificat), în concordanță cu decizia Comisiei Europene referitoare la procedura de sesizare sub articolul 45 din Regulamentul (CE) nr. 726/2004.

„Compania Zoetis este foarte mulțumită de concluzia DVFA de a ridica suspendarea utilizării Suvaxyn PRRS MLV în Danemarca, pe baza unui raport favorabil beneficiu / risc pentru produs, menționat în avizul pozitiv al Comitetului pentru produse medicinale veterinare al Agenției Europene pentru Medicamente și aprobat de către Comisia Europeană ”, a declarat Alvaro Aldaz, Director Global Commercial Development. „Suvaxyn PRRS MLV are un mare succes și este tot mai utilizat în Europa, așa că așteptăm cu nerăbdare să readucem acest vaccin inovator pe piața din Danemarca. Noi credem că imunizarea activă a porcilor clinic sănătoși, din prima zi de viață, împotriva Sindromului respirator și reproductiv porcin (PRRS) este esențială pentru producătorii de porcine, pentru reducea viremiei și secrețiilor nazale cauzate de infecția cu tulpini Europene ale virusului ”. „Suvaxyn PRRS MLV este un vaccin aprobat pentru întregul efectiv de porci, scrofițe și scroafe, care se adaugă la paleta de instrumente veterinare în protecția efectivelor de suine împotriva acestei boli costisitoare.”

Utilizarea vaccinurilor MLV PRRS rămâne unul dintre cele mai importante instrumente pentru a ajuta medicii veterinari și producătorii să combată această boală dăunătoare. Zoetis va continua să se implice atât în relația cu medicii veterinari, cât și cu producătorii din Danemarca și din toată Europa, cu recomandări suplimentare pentru a ajuta la minimizarea riscurilor inerente derivate din utilizarea oricărui vaccin PRRS MLV și își va continua activitățile de monitorizare a farmacovigilenței.

DESPRE SUVAXYN PRRS MLV

Suvaxyn PRRS MLV este aprobat de Comisia Europeană pentru imunizarea activă a porcilor clinic sănătoși de la vârsta de 1 zi, într-un mediu contaminat cu virusul PRRS. Vaccinul este utilizat pentru reducea viremiei și secrețiilor nazale cauzate de infecția cu tulpini Europene ale virusului PRRS (genotipul 1) și poate fi utilizat la porcii pentru îngrășat și înainte de reproducere la scrofițe și scroafe. Poate fi, utilizat la scrofițe și scroafe care nu au primit virusuri PRRS, în prima jumătate a gestației, și la scrofițe și scroafe care au primit virusuri PRRS în a doua jumătate a gestației. Vaccinarea în masă poate fi utilizată în efectivele în care a fost stabilită prevalența virusului PRRS European. Se recomandă vaccinarea tuturor porcilor țintă dintr-un efectiv începând cu cea mai timpurie vârstă recomandată. Pentru a limita potențialul risc de recombinare între tulpinile de vaccin PRRS, nu utilizați în același timp diferite vaccinuri PRRS MLV. Rezumatul caracteristicilor produsului este disponibil la suvaxyn-prrs-mlv-epar-product-information_ro.pdf Suvaxyn PRRS MLV a fost comercializat de la prima sa introducere în Europa în Noiembrie 2017.

DESPRE ZOETIS

Zoetis este cea mai mare companie specializată în sănătatea animalelor, dedicată susținerii clienților și afacerilor acestora. Având la bază mai mult de 60 de ani de experiență în domeniul sănătății animalelor, Zoetis descoperă, dezvoltă, produce şi comercializează vaccinuri și produse medicinale veterinare, completate de produse de diagnostic, teste genetice, biodispozitive și o serie de alte servicii. Zoetis deservește medicii veterinari, producătorii de animale și persoanele care cresc și îngrijesc animalele din fermă și animalele de companie, cu vânzări ale produselor sale în mai mult de 100 de țări.

Declarații anticipative

Acest comunicat de presă conține declarații anticipative care reflectă perspectivele actuale ale Zoetis în ceea ce privește planurile de afaceri sau perspectivele, performanța operațională sau financiară viitoare, așteptările privind produsele și alte evenimente viitoare. Aceste declarații nu reprezintă garanții pentru performanțe sau acțiuni viitoare. Declarațiile anticipative sunt supuse unor riscuri și incertitudini. Dacă unul sau mai multe dintre aceste riscuri sau incertitudini se materializează sau dacă ipotezele fundamentale ale conducerii se dovedesc a fi incorecte, rezultatele reale pot fi semnificativ diferite de cele prevăzute de o declarație prospectivă. Declarațiile anticipative vorbesc doar de data la care au fost făcute. Zoetis declină în mod expres orice obligație de a actualiza sau revizui orice declarație de perspectivă, fie că este vorba de informații noi, evenimente viitoare sau de altă natură. O altă listă și descriere a riscurilor, incertitudinilor și a altor aspecte pot fi găsite în Raportul nostru anual în formularul 10-K pentru anul fiscal încheiat la 31 decembrie 2019, inclusiv în secțiunile din acesta, cu titlul "Declarații și factori care pot influența evoluția Rezultatele viitoare "și" Punctul 1A. Factori de risc ", în Rapoartele noastre trimestriale în formularul 10-Q și în Rapoartele curente în formularul 8-K. Aceste depuneri și depuneri ulterioare sunt disponibile online la www.sec.govwww.zoetis.com sau printr-o cerere la Zoetis..com sau printr-o cerere la Zoetis.

SHARE

Meniu