WSAVA anunță Zoetis ca Noul Partener de Susținere pentru o Gestionare Globală Eficientă a Durerii Animale

Altius 8.09.2020

Zoetis s-a alăturat World Small Animal Veterinary Association pentru a sprijini Global Pain Council, un grup international de medici veterinari format din specialisti cu expertiză în managementul durerii la animale de companie.

Gestionarea eficientă a durerii este fundamentală în practica veterinară. Global Pain Council abordează diferitele metode privind evaluarea și gestionarea durerii la animale, oferind resurse de educație și consiliere. De asemenea, Global Pain Council are ca scop sporirea încrederii și a competenței medicilor veterinari din întreaga lume în gestionarea durerii la animale de companie prin inițiative precum „teach the teacher”, un program de training lansat recent și prin Global Pain Guidelines, cea mai accesată resursă veterinară WSAVA.

Zoetis, un susținător de lungă durată al Congresului Mondial WSAVA, dezvoltă, produce și comercializează medicamente, vaccinuri și produse de diagnostic. Comentând parteneriatul cu WSAVA și Global Pain Council, Abhay Nayak, vicepreședinte senior și director de strategie corporativă, dezvoltare comercială și relații clienți a declarat: „Zoetis se angajează să sprijine medicii veterinari în creșterea calității vieții câinilor și pisicilor care acuză durere. Suntem încântați să colaborăm cu liderii de la WSAVA și Global Pain Council pentru a extinde mijloacele prin care să putem oferi educație și resurse medicilor veterinari din întreaga lume, ajutând astfel un număr mai mare animale de companie.”

Dr. Shane Ryan, președintele WSAVA, a declarat: „Gestionarea durerii pacienților noștri este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem facem ca medici veterinari. Variațiile la nivel global privind gestionarea eficientă a durerii reprezintă o îngrijorare majoră, iar Global Pain Council, prin Global Pain Guidelines și alte resurse, oferă beneficii enorme pentru sănătatea și bunăstarea animalelor. Acum, cu sprijinul Zoetis, GPC va putea realiza și mai multe. Suntem foarte mulțumiți și apreciem angajamentul companiei. ”

SHARE

Meniu