Oralade revine in portofoliul Altius!

Altius 22.03.2019

Începând din luna noiembrie a acestui an, ALTIUS readuce în România ORALADE® - soluția terapeutică de rehidratare și nutriție microenterală destinată câinilor și pisicilor, concepută de MACAHL ANIMAL HEALTH

ORALADE® oferă medicilor veterinari soluția ideală pentru susținerea pacienților cu tulburări gastrointestinale acute, insuficiență renală cronică, precum și pentru recuperarea postoperatorie a acestora.

Prin formula sa unică, gata de utilizare, ORALADE® poate fi folosit în condiții de siguranță încă din primele 24 de ore de la debutul afecțiunii, atât în clinică cât și acasă.

Palatabilitatea ridicată și absorbția rapidă fac din ORALADE® un produs ușor de utilizat în cazul pacienților care nu beau sau nu mănâncă. Nutriția microenterală precoce contribuie la îmbunătățirea funcției gastrointestinale și la reducerea permeabilității intestinale, iar conținutul scăzut de fosfor și capacitatea de rehidratare a produselor sprijină funcția renală și recuperarea pacientului. Grație acestor caracteristici , ORALADE® realizează tranziția optimă către hrana complexă, reducând astfel riscul complicațiilor viitoare. 

Formula  hidrolizată  este  hipoalergenică  și,  prin  urmare,  adecvată  și  pentru susținerea animalelor de companie cu alergii alimentare. 

Pentru  mai  multe  informații  legate  de  indicațiile  sau modul  de  utilizare  al produselor ORALADE® puteți contacta echipa de reprezentanți ALTIUS. 

SHARE

Meniu