Lumix Surgery Dual Veterinary LSURGDU902V

Lumix Surgery Dual Veterinary LSURGDU902V

Categorie

Aparatura medicala

Producator
Descriere

Indicatii:

Sistemul laser unic 2-in-1 cu surse de diode dedicate Chirurgiei si Terapiei:
  • 1 sursa superpulsata IR (300W) pentru TERAPIE: efect analgezic imediat, biostimulare celulara, accelerarea proceselor regenerative, fotobioactivare si consolidarea rapida a biomaterialelor;
  • 1 sursa continua IR (de la 8W la 30W) pentru CHIRURGIE: tesuturi moi, microchirurgie, endoscopie laser, laparoscopie laser, etc. si pentru TERAPIE: anti-edem, drenaj, efect decontractant;
  • 1 sursa continua Rosie (400mW) pentru TERAPIE: cicatrizare si regenerare tisulara mai rapida, adjuvant al luminii infrarosii.
O evolutie tehnologica importanta care permite sa se profite de acelasi dispozitiv laser in scop chirurgical, prin utilizarea surselor de diode continue si a patru fibre optice diferite, si in scop terapeutic, cu combinarea surselor de diode pulsate/superpulsate si surselor de diode continue. In prezent LUMIX® Surgery Dual Veterinary este singurul laser prezent pe piata cu ambele metode de lucru, terapeutic si chirurgical, 2 in 1.
LUMIX® SurgeryDual Veterinary este o inovatie tehnologica absoluta, unica: din punct de vedere terapeutic, superpulsatia cu emisie de nanosecunde garanteaza un efect termic controlat in profunzime; chirurgical, ofera posibilitatea efectuarii unei interventii laser de ultima generatie pe langa operatiile traditionale.
LUMIX® Surgery Dual Veterinary este un aparat versatil si complet, dotat cu piese de mana corespunzatoare cu terminale specifice si diverse fibre optice, care se adapteaza la diferite metode de lucru, pentru a optimiza eficacitatea tratamentului, fie el chirurgical sau terapeutic. Alegerea unui astfel de aparat laser complet are avantaje importante: imediat dupa o interventie chirurgicala cu laser, medicul veterinar poate efectua o sedinta terapeutica pentru optimizarea post-operatorie, in ceea ce priveste durerea, cicatrizarea si timpii de recuperare.
 
SPECIFICATII: 
  • Putere maxima: 300W;
  • Putere medie: de la 9W la 31W;
  • Pana la 5 lungimi de unda disponibile;
  • Superpulsatie: pana la 100.000 Hz;
  • Nanotehnologie: nano-pulsatii de 70ns.

INDICATII CHIRURGICALE: chirurgie oncologica, chirurgia cavitatii orale, chirurgie perianala si genitala, chirurgie auriculara, chirurgie urologica, chirurgie cutanata, endoscopie laser si laparoscopie.

INDICATII TERAPEUTICE: biostimulare, terapia durerii, antiinflamator, post-traumatic, anti-edem localizat, terapie de reabilitare a animalelor, acupunctura laser, dermatologie, patologie orala, combinatia cu PRP.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
IS 969

Meniu