Pharmasin 25% 250mg/g 20KG

Categorie

Antibiotice solubile in apa

Producator
Specie

Suine, Pasari

Substanta activa

Tilozina tartrat

Descriere

Substante active: Tilozina tartrat

Specii tinta: Suine, Pasari

Indicatii:

Porci: - Tratamentul și prevenirea adenomatozei intestinale porcine (PIA) asociată cu Lawsonia intracellularis, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv - Pentru prevenirea și tratamentul dezinteriei porcine produse de Branhispyra hyodysenteryae , atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv.

Pui de carne și puici: - Tratamentul și prevenirea bolilor resiratorii produse de Mycoplasma gallisepticum și Mycoplasma hyosinoviae, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv. - Pentru tratamentul și prevenirea enteritei necrotice produse de Clostridium perfringens, atunci cand boala a fost diagnosticată în efectiv.

Contra indicatii:

La porci au fost observate reacții adverse cum ar fi diaree, prurit, eritem, edem și prolaps rectal

Cale administrare: Oral

Doza recomandata:

Porci: - Pentru prevenirea și tratamentul adenomatozei intestinale porcine 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/kg greutate corporală, timp de 3 săptămani. - Pentru tratamentul și prevenirea dizenteriei porcine produse de Branhyspira hyodisenteryae 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/ kg greutate corporală, timp de 4-5 săptămani. Poate fi necesară continuarea tratamentului pană la terminarea perioadei de risc (pentru a evita recidivele) sau 32-40 mg Pharmasin 250 mg/g premix/kg greutate corporală, timp de 8 zile, urmată de 16-20 mg Pharmasin 250 mg/g premix/ kg greutate corporală pană la terminarea perioadei de risc.

Pui de carne și puici: - Pentru tratamentul și prevenirea infecțiilor respiratorii 508 mg Pharmasin 250 mg/g premix / kg greutate corporală, în primele 5 zile de viață. Se recomandă cu tărie repetarea tratamentului la pasări la varsta de 3-4 saptămani. - Pentru tratamentul și prevenirea enteritei necrotice 40-80 mg Pharmasin 250 mg/g premix / kg greutate corporală , timp de 7 zile.

Reactii:

Pungi x 20 kg

Precautii:

Antibioticele din grupa lincozamidelor și aminoglicozidelor au efect contrar activitatii tilozinei

Depozitare: A nu se congela
A se proteja de lumina directa
A se pastra in ambalajul original, in locuri ferite de umezeala, la temperaturi de pana la 25°C

Read moreShow less
Detalii ale produsului
M66

Fisa tehnica

Prescriptie
DA
Specii tinta
Suine, Pasari
Substanta activa
Tilozina tartrat
Link ICMBV
http://www.icbmv.ro/prospecte/pgarmasin_250_mg_g_modif_2.pdf
Prospect

Meniu