AGITA 10WG

Categorie: D.D.D.

Producator: ELANCO

Substanta Activa:

thiametoxam, Z-9 tricosen

Descriere

AGITA* 10 WG

GRANULE HIDROSOLUBILE

COMPOZIȚIE:  
100 g produs conține 10 g thiametoxam și 0.05 % Z-9 tricosen (un feromon sexual puternic atractant pentru muște)

ACȚIUNE:  
Thiametoxam-ul este un insecticid (gradul III de toxicitate) din grupa neonicotinoidelor, care acționează asupra sistemului nervos al insectelor.

INDICAȚII: 
Produsul se utilizează în combaterea muștelor din ferme, abatoare, spații de mulgere și procesare a laptelui, alte spații tehnologice

MOD UTILIZARE: 
Se aplică direct pe locurile țintă prin pensulare sau pulverizare

  • Aplicare prin pensulare: Se vor amesteca 400 g AGITA 10 WG in 260 ml apa calda până se obține o soluție de consistența vopselei. Această cantitate este suficientă pentru o suprafață de 160 mp podea sau 320-480 mp perete/ tavan. Se vor aplica minim 30 “pete” de aproximativ 10x30 cm în locurile unde se adună muștele: pereții însoriți, ramele ferestrelor, conductele instalației de mulgere, etc. Unde nu este suficientă suprafață sau nu se acceptă o ușoară decolorare, se vor pensula bucăți de carton, de polietilenă sau table ușoare care se vor agăța de tavan.

  • Aplicarea prin pulverizare: Se umple un recipient cu 3.2 litri de apă caldă la care se adaugă 400g AGITA 10 WG. Această cantitate este suficientă pentru 80 mp de podea sau 160-240 mp de perete/tavan. Se vor pulveriza doar 30% din aceste suprafețe; aproximativ 60-90 mp. Se agită bine pentru a se obține o suspensie omogenă. Se pulverizează pe suprafețele unde muștele obisnuiesc să se adune, cum ar fi pereții calzi si însoriți, geamurile, etc. Dacă s-a întrerupt folosirea suspensiei mai mult de 30 minute, aceasta se va agita bine înainte de pulverizare. Este recomandat să se foloseasca suspensia în ziua preparării ei, preferabil imediat după preparare.

CONTRAINDICAȚII: 
Nu se foloseste ca spray pentru spații
Nu se vor trata suprafețe murdare sau pereți proaspăt varuiți
Nu se va mânca,fuma ori bea în timpul lucrului
A nu se lasă la îndemâna copiilor

DEPOZITARE: 
La temperaturi cuprinse între -10 C si +30 C, ferit de lumină și umiditate. Se va păstra separat de furaje, alimente și stimulente.

AMBALARE: 
Flacoane 400 g , 100 g

Cont

Meniu

Share